mandag 8. juni 2009

Jeg har også blitt tagget….

Jeg ble tagget av Junis hage

Hva er du opptatt av for tiden?  Været. Det skulle jo vært sommer. Nå har gradestokken faktisk gjort et jump fra 9 regnværsgrader til 14 oppholdsgrader.

Ha har du på deg i dag? Jeans,  fleecegenser, ullsjal og pulsvarmere. Jada, jeg vet hvilken dato det er,  men det gjør ikke den som bestyrer været. Nå er det like før jeg henter ull-sokkene.

Hva skal du spise til middag? Har spist salat med reker, feta-ost og tzatiki. Litt herfra og derfra altså. Men siden jeg sitter her på Toten og blomstrer, så får verden komme inn på mitt kjøkken, litt hulter til bulter.

Hva vil du gjerne lære deg? Foto

Hva hører du på akkurat nå? TV’n står på, Snuppa har slappe-av-tid før eksamenslesing.

Hvordan er ditt favorittvær? Sommer, sol og varme. Ja, ikke særlig mere enn 25 grader, da. Jeg er kresen. Og så litt regn innimellom, gjerne om natta. Det gjør blomstene godt og så får Gubben litt mere fri og vi kan “boltre” oss på Viken II.

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Få varmen i kroppen. Jeg har huggorm-blod i årene og er avhengig av solvarme for å bevege meg fort ;)

Hva synes du om personen som tagget deg? Tja, det skulle jeg likt å vite jeg også. Jeg kjenner Juni(Marit) kun via bloggen. Men at hun er hagegal og en mester til å strikke og sy, ja, det er det  liten tvil om. Og det skulle vel tyde på at hun er ei hyggelig dame!

Hvis du kunne fått et hus ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det vært? Ved sjøen, kanskje i Vestfold, så det ikke er så langt å reise. Det måtte iallefall blitt ved sjøen- i Norge.

Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? Krefter og overskudd i bøtter og spann. Her hermer jeg det Juni har skrevet, men det er sånn det er.

Hva vil du gjerne bli kvitt? Mensikskade i kne, vond rygg og ME. (Storforlangende? Å ja, men det var ikke jeg som brakte tema på bane)

Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen - hvor ville du dratt? Kanskje Karmøy, har ikke sett god-gutta siden jul.

Hvilket språk vil du lære? Klarer meg godt med Totning her. Og så kan jeg da overleve med de få språkene jeg har lært, så jammen tror jeg det blir med det. Ja vel da, litt spansk kanskje.

Hva ser du etter i en venn? Ærlighet. Felles interesser. God kjemi.

Hvem vil du gjerne møte? Ingen spesiell.

Hva slags musikk liker du? Litt av hvert, men tør nesten ikke skrive det for jeg er nokså sær ;) Men aller mest norsk og av en eller annen snodig grunn noen fra Rogaland.

Hva er favorittplagget i klesskapet ditt?  Capribukse, hvis jeg ikke fryser fordervet. Da er det kanskje varmedress, haha.

Hva er drømmejobben? Vet ikke, skje noe med foto.

Har du noen favorittmodeller? NEI !

Hvis du hadde 1000 kr nå, hva ville du brukt dem på? Har akkurat brukt dem opp på bålpanne til uteplassen.

Beskriv stilen din. Hva var det siste motebladet du leste? Leser ikke moteblader og stil har jeg slettes ikke ifølge Snuppa som vil melde oss på “Bli-ny-mot-og-datter”. Men slapp av, vi blir ikke å se der.

Den siste CD du kjøpte?  Rita og Frank Eriksen

Hva hørte du på da du ble tagget? TV’n sto på da også, nå må jeg se å få skrudd den av. Hun som kuule’n der forsvant visst.

Hva vil du akkurat nå?  Fyre i ovn (JAAAAAA, det er 8. juni, men det vet tydeligvis ikke sommervikaren som styrer knappene i vær-sentralen) og begynne å strikke på min nye SOMMERJAKKE i 100% ULL.

Juni2009 043

Sender utfordringen videre til Hobbygåsa og  Trollkåno.

10 kommentarer:

Strikkebesta sa...

Ja, du svarar godt for deg, Gamleheksa! Artig å lese svara dine. Og den ullsommarjakka ser heilt herleg ut, klart du må strikke den i ull!

Orlaug sa...

Jau, takk for det.......skal gjere so godt eg kan.

Stubbetufsa sa...

Er det ikke irriterende med det kaldværet? Jeg har hatt ullongs på meg i hele dag på hau i blomsterbed på jakt etter ugress! Og genser og jakke.....

Berit T sa...

Artig å lese, sitter og smiler for meg selv.
Ikke helt den rette varmen her heller nå i kveld, overskyet, men stille.

Kos deg med strikketøyet

Julies sa...

Artig a !
Fint vær ute - til å vara inne i !

Kos deg ved vedovnen.

lappedilla sa...

Så fin en blogg. Masse flotte bilder. Koselig med fyr i vedovnen på en regnværsdag. Je er sjøl oppvøksin på Dokka og veit det kæn vara kaldt, men det slår itj trønder været læll!

Hobbygåsa sa...

Åh jeg håper det er greit om jeg står over... Syntes det er fryktelig slitsomt å skrive så mye, skal forklare deg hvorfor når vi sees :-) Sorry !!! Jakken din er råstilig - denne gleder jeg meg til å se bilde av når den er ferdig!

wigdis sa...

Artig å lese svarene dine. Bare for å erte litt, men på Hamar har vi hatt strålende sol i hele dag.

For noen flotte bilder du tar. En nytelse å studere de.
Ha en fortsatt fin uke.

Silje sa...

de kommer, når j kjæm mej hemmatt i helgen:P hehe...

aud47 sa...

Hei hei på andre sia..... ja like kaldt i dag å,men je ser du har tenkt å laga deg ei jakke. den var skikkelig ,molfrakk fin æltså:-) je ha fyre inne i dag å je,vurderte å gå ut å fyre opp dær å ,men dæ hjælp fell itte:-) ha enn fin dag ..