søndag 21. november 2010

Litt stille

November er en helt unødvendig måned. Lang og mørk. Var det noe fornuft i ting, så kunne vi brukt denni tida mellom juni og juli istella. Slik er det itte og november er nå. Sola har forlatt øss for i år og det er bære å smørja seg mæ tålmodighet. Livet går sin vante tralt, men det blir liksom “gidd-itte” på ting en itte treng gjøra. Slik som å blogge. Sikkert fordæ je itte gidd ta bilder og da er det lite å vise fram. Gidd itte å tenkje no særlig hæll, trur je, like grett å læ vara ;)

Men i dag gidd je altså å ønske deg en fin dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men om en måned snur det og går mot lysere tider. I mellomtida finn je litt farver i fotoarkivet:)

Ha en fin søndag!

9 kommentarer:

Strikkebesta sa...

Takk, det har eg hatt:) Og eg synes han var lys og triveleg også. Vi er vane med regn og regn og regn i november. Når vi i staden opplever kalde dagar med sol om dagen og nydeleg stjernestrødd himmel om kvelden denne novemberen, må vi berre vere fornøgde! Håper du ser den flotte månen som står høgt på himlen no:)

Ruth sa...

Mellom juni og juli - for en FANTASTISK ide. Det er jo mye mere bruk for den da. Hvor kan vi henvende oss, tror du. Ellers er jeg temmelig giddaslaus jeg også., godt å høre at det er fler.

Ha en fin uke unsett. Snart snur sola.

Tussi sa...

Så enig! Og siden årets sommer ikke ga nok sol til å fullade batteriene, tror jeg denne vinter`n blir tøff nok...
Vi må vel bare tenne masse lys inne og prøve å glemme mørket ute.
Ny uke - nye muligheter (?) :)

AnKa sa...

Nydelig bilde! Tja november er nå en koselig mnd, husk bare på å nyte den. Jeg brenner masse lys, prøver å ikke la meg stresse til jul.
Men selvfølgelig, en mnd ekstra på sommern er ikke å forakte;)
ønsker deg ei flott uke.

karna sa...

Neida, novenber er en fin måned ,-) Håper det står bra til, takk for hilsner. Ha ei fin uke, klem

Marit -Tusenfryd sa...

November er ikke min måned heller, den er bare noe en må komme seg igjenom! Nå er det heldigvis ikke så mye igjen av den, og så kommer jula og så kommer januar som kan være like lang og mørk som november. Men heldigvis så har vi stearinlys og strikketøy og heldigvis så har vi evnen til å nyte øyeblikkene om vi bare vil det nok:))
Gå på leting etter fargeklatter og andre ting som gir nytt mot og glede! Det pleier å funke for meg når det butter i mot.
Jeg ønsker deg noen riktige fine og gledelige novemberdager!
Klem!

Bæstemor sa...

November er en koselig måned synes nå jeg,stearinlys,håndarbeid og ikke noe julestress enda....selv om mange har begynt.Nei la oss kose oss å være litt lat,vi trenger noen rolige dager også :-)

Maret sa...

Tenk om du kunne ha vert her vest no. Vi ha verdens vakreste november. Kalt, stille og strålende sol...
og innomhus er det varm te, tente lys og strikkepinnar...

Randi sa...

Ja du har i grunn rett.....men jeg er glad det er november og ikke desember......står foran flytting og akkurat nå gleder jeg meg IKKE til det....men må man så må man.

Gleder meg til å fylle alle potter å karr med vakre sommerblomster om noen måner..:-)