lørdag 11. juni 2011

Dagen derpå

Tusen takk for koslige hælsinger ått den unge gubben her i huset. For dekk som var bekymre for været, det regne itte når vi var i teltet. Itte var det en fæst hæll, men ei forestilling mæ Urbane Totninger. Kjæmpemorro.

flomFoto: Larsen, Håkon Mosvold ( Scanpix )

Bildet over er frå Gudbrandsdalen, helt ulovlig lånt frå nett. Men altså, det er utrulig å fort det flommer slik. Her ått øss har det regne endel, men itte på langt nær slik som detti hældigvis. Men så skar jo ælt vatnet ut i Mjøsa, så får vi sjå åssen dæ blir. Men nå må det vel gå ann å fylle opp litt ti noen kraftmagasiner, men dæ vil nok itte strøm-mafiaen. Da kænn dom itte juge på seg vassmangel og høge strømpriser tæll vinter’n. Uansett, je sender mange gode tanker ått dekk som er utsætt for ælt detti vatnet.

Det er noen som har kommentert her i det siste, som je har prøvd å svara, men blogger går itte mæ på at je skar legge att noen ord ått dekk. Je trudde den sjuken var over nå, men neida. Je beklager så mye, je prøver og je prøver.

P6021898

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Huffja, det er ille hvordan det er, fikk høre at både Østerdalen og Gudbrandsdalen var stengt, så ennå godt man ikke skulle sørover. Men tenker på de som er oppe i alt dette vannet.
Vel overstått, godt dere ikke regnet bort;)
Ha en fin pinseaften, her er det 12 grader og regn i lufta, så det blir vel en innekveld, tror jeg;)
Klemmings fra meg;)

Ruth sa...

50 år ER ungt det. :) 60 er ungt det og. Jeg har ikke bestemt meg ang. 70 enda, men det kommer vel det med.

JEg leser om flommen i nettavisene. Stakkars arme folk. Her striregner detr også, men enda så renner i hvertfall vannet unna.

Ha en super søndag.

Havfruen sa...

Huff og huff.....det er ille med flom enkelte steder ja. Hos meg BØTTER det ned men ingen flom.
Fortsatt god pinse du også:)
Klemmer:)