torsdag 11. oktober 2012

Bomskudd

Neida, je har itte vøri på jakt mæ børse og farli ammunisjon. Itte har je skadeskøti åkke folk hæll dyr. Je har rætt og slett bomme når je har knipse bilder. Og så fækk je den forrykte hekse-ideen at je itte bære skar te fram dæ je er fornøgd mæ, jammen skar du få sjå noen bilder som er på tur ner i "papirkurven" å Flaut fjes  Se og lær ta mine feil

PA017655

Fokus:

Her kunne det ha vøri et artig bilde ta Ole, Dole og Doffen på tur. Men når det er fokus på grusen bak og itte på sjarmøra, nei da blir det "Delete" neste. Harmelig, men slik går det når motiva kjæm på en før en er helt ferdig mæ å stille inn apperaturen Smilefjes som blunker

Hastverk er lastverk!

 

PA017657

Komposisjon

Å bomme helt på dæ en har tenkt å ta bilde ta, ser jo utrulig kopete ut. Tæll mitt forsvar må je jo si at dessi var ganske kjappe tæll å forfløtta seg. Litt kjappere en je var tæll å reagere Smilefjes med åpen munn Ting tæk tid på Toten.

 

PA067752

Lysmåling

Her prøvde je meg fram mæ lysmåling og en ser jo fort at det er fortgjort å lure seg og ændre. Detti er slett itte ti i knall måneskinn mæ lange skygger, det er ti i fullt solskinn. Bildet under fortæl nok mere ta sænnheta Smilefjes som blunker

PA067751

Ha en strålende kvæll mæ fullt fokus, god komposisjon og riktig lys.

Je koser meg mæ oppattværme får-i-kål. Da er høsten på sitt bæste.

12 kommentarer:

Marie sa...

Les og lærer :)
Siste bildet er perfekt da :)

Maret sa...

Ja-ja... du har i alle fall nokre skikkelige flotte blinkskudd på innlegget under.. skikkelig haust på Toten. Fantastisk, eg ser berre hav for tida..

Petrinetrollmor sa...

Kan ikkje anna enn le !! Det var sannelig bra at du ikkje kasta dei i søppelbøtta. Dei minte meg stygt om mesteparten av dei fotoa eg tek :) At dyr forflytter seg raskt, det veit eg. Eg har mange full-fart-bilder av Barnum !

Du er jammen mej bra, som tek bilde av sola midt på natta :)

God kveld vidare. Eg sit og venter på Petrinemannen, han skulle hente pakke til meg i posten. Rug-hooking-frame frå Amerika !!! Can`t wait :)

Anonym sa...

Den stor mørke fuglen, er det mora. Hva slags fugler er det forresten?
Hilsen ei som bor på andre sia ta Mjøsa.
Karoline

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hei Karoline.
Den mørke fuglen er en storebror eller søster. Mora er større og hvit. Det er løpe-ender tror jeg.

♥ Gamleheksa ♥ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mandy Lou sa...

For noen artige bilder! Sånn kan det jo bli iblant. Og spesielt når man skal ta bilder av dyr og unger.

Tovepia sa...

Godt det er flere som bommer på skudda:)..og mine soler ser ut som måner, for jeg har som sagt ikke forlatt autofokus..grem...
Fårikålen er best oppvarmet, spør du meg:))
Nyt helga videre, klem fra mæ;)

MarJE sa...

Ja ja, ein kan ikkje ver heldig med absolutt alt :))

Men artig var det likevel:))

Ha fortsatt fine dagar!!

oddi sa...

Så artig - godt å se at det finnes slike i din samling også. Jeg sletter for fote, greit i denne digitale verden, gitt.

ANNEPÅLANDET sa...

Haha, jeg elsker bomskudd! Vurderte faktisk å ha en "bomskudd-utstilling" på bloggen min med de aller verste blemmene, med spesielt fokus på selvportretter (eler tvert imot - ute-av-fokus-portretter...). Det er liksom noe menneskelig ved det, midt oppi all den fine optikken og elektronikken. Jo verre, jo bedre, syns jeg.
Ha en fin onsdag!

Slottshuldra sa...

Hærlig bomskuddbilder! Og ikke minst alle de andre fuggelbildene dine. Du er bra heldig som har så mange pene små i hagen.

Hilsen Kjersti i Eidsvoll