tirsdag 3. september 2013

Et nytt slags eventyr?

 

P9039366

Ælle har vel hørt eventyret om Prinsessa på erta? Nå har det seg slik at je har en skade i ryggen der je har vørti råde tæll å ise den ner tre gonger om dagen. Og ittno egner seg bære tæll slik enn en påså tæla selskapserter Smilefjes som blunker (Snodig navn: selskapserter…)

P9039370

Men sea je itte akkurat er noen prinsesse, snarere tvertimot, men nemlig ei gammal heks, så blir det nok ittno nytt eventyr læll. Men skulle det bli, så skar je læ deg få væta.Prinsesse Det er jo "En smak av verden" der je ligg strak på sofaen. Nesten et eventyr dæ kænskje?

(PS: Je er itte sponse ta Eldorado Smilefjes som rekker tunge)

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Må jo nesten le, men det hørtes ikke godt ut! Går ut i fra at det er selskap og erter til middag hver dag hos deg:))
Ønsker deg virkelig god bedring!!!
Klemmings fra mæ:)...og har din mor blå falk i dette nr, da jubler jeg:))

Anne sa...

Styggler jeg også, sorry vennen :-) men den ertra... til selskap, he he ja en kan saktens undres...

Men en skikkelig godbedringklem skal du da få!!

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Ja alle elsker jo Prinsessen på erten ! Veldig koselig trolldeigfigur ! (eller kanskje ikke trolldeig ?) Jeg har en seng med mange madrasser , så jeg føler meg litt sånn prinsessen på erten ;) Fin kveld til deg ! Klem

Maret sa...

Prøver å sjule eit smil.... Godt at ertene virkelig kan komme til nytte...
Eg foretrekker ertestuing, god gammaldags heimelaga.. Den er kansje best som varmt omslag..

God bedringklem sendes...

STEINKJERRINGA sa...

Æ døøøøør a latter! Snakk om å få det sagt, og prinsæssa👑 ligg kje bære på EI ert, men på en heil pose. Det e jammen litt a ei prinsesse! Når eiller hvis ryggen blir go, så kainn du jo bruk ærtern te å lag nydelig ærtepure. Tin de i kokanes vatn fra tekokarn, kjør de i blender med en fløteskvett, litt sukker og salt og peppar, og du har lækker ærtepure te stekt torsk og lutfesk og sånt.
God bedringklæm fra æ åsså!

Mayen sa...

Æ må no flire, ikkje bare treng du en hel pose for å bevise, men den trolldeigprinsessa heng på min vegg også ;o) Blei laga for leeeenge siden!

Mandy Lou sa...

Jeg måtte nå le selv om det nok ikke er morsomt å ha vondt i ryggen. Brukte selv "amerikansk blanding" da jeg hadde vondt kne. En kan av og til lure på hvor navna på enkelte matvarer kommer fra.
Ønsker deg fine høstdager!