fredag 10. januar 2014

Helt "ut" – og litt "in" att

Advarsel: helt elendig fotokvalitet i detti innlegget, bra je itte er interiørblogger tæll vanlig Flaut fjes

Å følje mote og interiør-trender er itte bære bære. Vi pusse opp et eldgammalt hus i –93 og det bær endel præg ta –90-tallstrender. Nå byner det å bli noen år sea og vi har vøri "ut" på den fronten lenge. Sjølsagt kænn noen liter kvit-maling ordne mye og endel –90-tallet er fjernet, men itte ælt. Smaken er jo som baken, den er delt. Noen lik blått, ændre hater blått. Noen lik dåttera, noe mora. Altså, her vart det skikkelig blått kjøkken for over 20 år sea og slik er det enda.

P1109973

(Tallerken laget av Berit T)

 

"Bære vent" sier Gubben, "det blir nok moderne att". Så latteren sto i taket her i stuggua da vi såg Tid for hjem på TV2 denni vikua. For å fækk vi sjå der??? Jo, vegger minst like blå som våres. Engelsk og trendy designer sto for valget. Og plutselig hadde vi designer-farve på kjøkkenvegga.

P1109974

(Bilde ti ta dataskjermen frå TV2-itte bra, men….)

Når vi tæll og mæ er i bestillelse ta to Hans Brattrud Scandia-stoler, så er vi vel helt "in" att da. Stola våre er ta den opprinnelige produksjonen, itte ta den som er ti opp att dei siste år. Så det er vel en slags retro-design det å da Smilefjes som blunker Stola glømte je å ta bilde ta, så du får tru meg på mitt ord.

(PS. vi har itte hengt opp kjøkkenbordet i taket her i huset og blir neppe noen gong så "in" at vi gjør akkurat dæ Smilefjes som rekker tunge)

Her er et bilde fra nettet.

291058-9-1271938037193

7 kommentarer:

elle-melle sa...

Ja noen ganger er man heldig og pendelen svinger den "rette" vegen:)
For det er jo ofte slik at alt går i bølger, også i innredningsstiler. Jeg synes det er flott med blått og kjøkkenet deres er sikkert supert. Jeg kjenner noen som fremdeles har trehvite vegger og som venter på at det skal bli in igjen, for som gubben der i huset sier så kommer det nok, bare vent å se.
Men det viktigste tross alt, er at man trives med det man har, så kan moten og ekspertene si hva de vil!

Marie sa...

Hehe, kjenner meg igjen her ja :)
Trender kjem og ternder går og av og til klaffar det her også. Nå er nå eg komen til hundreårskifte mellom 18 og 1900 eg, lurer på om det blir in med det første :)

God helg :)

PS: Og du, blått er nå aller finaste fargen synest eg!

Petunia sa...

Nei, å følge motetrenden enten det gjelder interiør eller klær, har jeg gitt opp for lenge siden. Jeg har fortsatt gult bad nede etter mote på 90 tallet da jeg kjøpte huset. Det står på programmet for å pusse opp, men det er bad = dyrt, så det blir ikke med det første;)
Dessuten er det ikke alltid at disse "interørforståsegpåerne" vet hvor skap skal stå og i alle fall ikke i andre sine hjem!
Ha en fin helg på Toten!! Har dere fått noe snø nå??

Klem fra meg :)

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Jeg synes at det ser veldig fint og koselig ut i blått ! Ja sånn er det , man får gjøre som man vil og synes best om. God helg til deg ! Klem

Frøken Lykkelig sa...

Hei på deg :)
Godt Nytt År til deg og dine også!!! Her har det vært travelt og det er rett og slett litt godt nå når vi er ferdig med julerush, varetelling og klargjøring til salg.
Håper du har hatt en fin jul og har en god start på det nye året!!!
Klem klem :-)

ANNEPÅLANDET sa...

Ja, det gjelder bare å holde ut - og vips så er man in som bare det igjen! Da jeg luftet bikkja i går, sniktittet jeg inn gjennom vinduene på noen nybygg borti veien her, og der var det furutrapper for alle penga. Enda godt vi ikke har rukket å male furutrappa vår enda! Det er jo veldig viktig å være in!

Men å henge opp bordet i taket er jeg ikke sikker på at er en god ide. I lystig lag, for eksempel, kan det jo få dramatiske følger om bordet kom i sving... (Jeg kan se det for meg...)

Riktig godt nytt år, forresten!

oddi sa...

Min far har sagt at går man likt kledd hele livet, så vil man være topp moderne minst tre ganger. Det viktigste er hva man selv trives med. For noen år siden kastet folk furumøbler, så gikk det litt tid, og så kom visstnok IKEA - katalogen med furu...