lørdag 23. juli 2011

Et lys i mørket

Det er så mye man kunne sagt om det som har hendt her i landet det siste døgnet, men ord blir fattige uansett. For øss var det iværtfall et stort lyspunkt da vi fækk fint besøk tæll gards i dag. Sjølveste Major fra Uthaug og hass væsle “trønder-bataljon” Havfruen og Børge stakk innom som snarest på tur nordover.

P7233029

Det er støtt spennende å møte nye bloggere. Å det er like morro hår gong når en finn tonen og praten går lett. Nå er itte det vanskelig mæ et slik midtpunkt som Major heller da. Her for anledningen mæ sin nyinnkjøpte lekegris frå Drammen ;)

P7233032 

Å vara både vertinne og fotograf på en gong, når skravla skar gå samtidig, er itte lett. Derfor vart det litt få bilder denni gongen. Tusen takk for koselig besøk og god tur hematt.

 

 August 2006 172

Ellers går ælle tanker tæll Oslo og Utøya nå. Tæll ælle berørte. Ælle som venter på den tunge beskjeden. Ælle som har opplevd ting dom ældri glømmer. Ælle som er i hjelpe-apparatet som har hatt grusomme opplevelser. Ja, her er ingen uberørt og det er klart en venter på offentliggjøringa ta navn på omkomne mæ klump i magen og er jo glad en itte hadde noen nære og kjære i nærheten ta dessi tragedien. Men mange sitt altså att mæ sjokket og sorgen. Ufattelig.

Vi tenner lys.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Hei på deg, måtte inn å se på storbesøket ditt:O)..her er det så travle dager at jeg har ikke vært inne på en blogg.
Huff, det er såå tragisk og trist det som har skjedd at jeg har ikke ord.
Ønsker deg en god kveld, klem fra meg i litt kaos;)

Havfruen sa...

Takk for utrolig trivelig samvær:) Kjempekoselig var det. Må gjentaes:)

DEt som har skjedd i oslo er ufattelig trist. Makabert!! Vi har hørt på radio hele turen nordover, det forferdelig det de har opplevd. Mange som flagget på halv stang.....

Ha en fin kveld......her var det en som nyta hjemmelivet:)
Klemmings:)

Elin sa...

Det er bra det kommer noen lyspunkt, og det ser ut som om du hadde storfint besøk! :-) Spennende. Og flott hund!

Ja, tragedien i Oslo og Utøya er bare ufattelig. Du skriver fint om det. Jeg har ikke fått ut av meg en eneste fornuftig ting å skrive jeg. :-S

ANNEPÅLANDET sa...

Ja, det er helt ufattelig, det som har skjedd.
Da er det ekstra hyggelig med noen lyspunkter innimellom, og hundebesøk må man jo bli i godt humør av :-)