søndag 10. juli 2011

Sjarmert i senk

P7062665

Væslesyster på nabo-garden er itte så dyrekjær. Når Storesyster ordner mæ hest, sau, katt og kanin, er Veslesyster opptatt mæ ændre ting. Bikkjer er iallefall itte favoritt-dyret. Så hu var nokså skeptisk da hu møtte Snuppa og Cisco på tur.

P7062668

Men så virke denni pelskledde karen ganske snill da. Etter ei stund gikk det ann å prøve et forsiktig klapp. Å farlig kan det vara her mellom Snuppa og Storesyster a? Særlig når bikkja er opptatt ta noe i vægakænten.

P7062679

Væl hemat frå tur var det tid for børsting. Etter litt betenkning og at Storesyster gjorde det, så gikk det ann å prøve, forsiktig: på armlenges avstand. Innen Veslesyster gikk hemat den kvelden, hadde Cisco fått seg en god klapp og klem. Men der var itte fotografen;)

P7072684

Dagen etter kom Veslesyster så fort hu kunne og da var det mere børsting og stas. Litt tøffere nå, etter å ha søvi litt på det.

P7072688

Masse kos!

P7072689

Og lek!

Je sporte Veslesyster om hu ønske seg bikkje nå. “JAAA”, var svaret, “men det må vara hænn der”.

Men Cisco er nå på tur vestover for å møte at eiera sine og gleder seg sikkert tæll dæ. Her har vi støvsugd og vaske ut en hel del bikkjehår og grus. Så den delen vil vi itte savne. Men den herlige vofsegutten kjæm vi tæll å savne fælt. Det er skikkelig dumt at hænn bor over 50 mil unna.

P7032534

Takk for nå og god tur hemat, Cisco. Frå Væslesyster, Storesyster, Snuppa, Gubben og meg ;) Miss you!

8 kommentarer:

Havfruen sa...

Trøbbel med blogger idag.....jeg har prøvd å kommentere leeeenge nå:)

Jeg har ingen problemer med å skjønne savnet dere har.....og ikke har jeg problemer med å forstå at jenta ønsker seg "han der"! Det er en flott gutt som virker stødig og god.....hjelpes meg...dere får sjokk når Major kommer dundrende...
Flotte bilder heksa....
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Tovepia sa...

Ja, trøbbel til gagns..
Men sannelig er han en sjarmør han her, så det er riktig av jenta og ikke ønske seg hvilken som helst hund;)
Tordenskrallet er over for denne gang, og dermed forsvant de varme gradene også...
Nyt kvelden, klem fra meg;)

Elin sa...

Ja, mætti trøbbel her i dag. hau!
Sea som sist je var innom her og såg på bikkjebilder: Skikkelig fin bikkje!! :-)

Du som skriv på dialekt: Stikk innom den nyopprette dialektbloggen min da væ!

Orlaug sa...

Skjønar godt at jenta vart forlikt i Cisco, kjempefin er han....
Hadde no vore veldig kjekt om du/de hadde teke ein Vestlandstur i sommmar.

Orlaug sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
monica sa...

nydelig hund! Ser så snill ut! Du er så flink til å få det beste frem i bildene og motivene dine! Takk for at kontakten har tatt seg opp igjen og takk for ett knall besøk idag!

klem

Rosa sa...

Fin fyr, denne Cisco! Når eg ser navnet tenkjer eg eigentleg på små svarte boksar som leverer breidband, etter at eg ein gong i fortida jobba på Nextgentel kundeservice, men denne navneberaren var MYKJE meir sjarmerande! Kjekt når ungane lærer seg å verte trygge på dyr, for å vere redd hundar har eg sett er ei stor påkjenning, ung eller gammal.

God veke!

Randi sa...

åååå...han var jo sååå flott...skjønner godt dere vill hatt han nærmere...noen hunder er bare sånn at man blir glad i dem m en gang..