torsdag 8. desember 2011

Til meg Fra meg

 

PC085301

 

Je er egentlig husets gadget-freak og knappe-spesielist. Hæll riktigere, je var. Nå har je vøri i ei teknologisk dvale, særlig på mobil-fronten. Den gamle tælfon likte je såpass godt at den fækk vara mæ vinter og vår, mange gonger. Men en gong er ei ende for ælt og je bære måtte få meg no nyere. Je har liksom itte helt forsti åffer en tælfon mæ bestå ta så my rart je da, det enkle er det bæste for meg. Noen her i huset antyde at det kænskje var på tide mæ DORO pensjonisttelefon mæ store taster, men je får da håpe det er ei stunn att dit ;) Men Snuppa vart nok litt imponert over mora sin manglende tålmodighet da je dreiv å gjorde meg kjent nykomlingen. “Det er bære å gjøra slik dæ” sa hu og fikse no je hadde træle lenge mæ. Vel, så er nok tittelen “Husets teknolog” overfløtt ått den yngre generasjon for godt. Je fækk tæll og mæ høre at je hørtes ut som mor mi, og dæ lover itte godt når det har mæ tekniske ting å gjøra, altså.

Men dessi moderne greien mæ “ta-på-skjerm” skar vel itte bli ripete, så dukke je ner i “kørja mæ det rare i” og der låg denni væsle veska klar tæll bruk. Kjækt mæ litt høl, så je fortere får oversikt over om det har vøri no aktivitet i det siste. Det kænn jo plutselig hende ei gammal heks blir atraktiv vettu og at mobil gir meg noen go’blonk ;)

PC085299

Huss på å go’blonke ått no’n du å da

9 kommentarer:

Tovepia sa...

Stilig:)
Jeg skal hente min nye Iphone på posten nå i ettermiddag...lurer på om slike sliding med finger'n..om det går greit?:O)
Spennende!
Kos dæ mot helg, klem fra mæ;)

AnKa sa...

Praktisk og flott. Jeg prøver å bli venn med min nye touch telefon, og har et ønske om at vi blir perlevenner etterhvert;)
Du skal se at vi kommer til å bli kløppere begge to;)
Ha en flotters aften og kveld.
Klæm

Orlaug sa...

Grattis med ny telfon...og ny veske til den!
Du blir fort fortruleg med denskal du sjå, det vart iallfall eg....og eg er mykje gamlare enn deg!!!!!

Ruth sa...

Jeg ga opp sånn touchtelefon jeg. En må ha fingre på størrelse med en Barbiedokke får å fikse det. Ikke for det, nå har jeg en Blackbery med tastatur som man må ha hender som en Barbiedokke for å kunne bruke. Jeg er rett og slett alt for stor.

Men den lille vesken var super. Den likte jeg virkelig.

oddi sa...

Jeg har dårlig tålmodighet med slike tekniske ting, og bruksanvisning og instruksjonsbok kommer frem når alt annet er prøvd, uten hell... Men jeg er også så heldig å ha ungdommer i huset - de fikser og ordner så lett som bare det.

Petrinetrollmor sa...

Det var da ei riktig så søt telefon-veske :) Bestemora mi hekla så mange tepper i dette mønsteret, men hadde eg sagt til henne at ho skulle strikke ei telefonveske, hadde ho nok slått seg på knea(ho brukte det) og ledd godt !

Her går det så det suser, og det går ut over bloggebesøk, håper å få tid til å stikke innom ein tur til før Jul !!

klem frå Petrine og Barnum

Maret sa...

Hm... har du tørt deg på desse moderne greiene ? eg må nesten ha ny telefon snart, og lurer litt på om dei gamle modellane enno er å få. Likar slikt med taster, eg...

Ha ei flott helg...

Mia sa...

Jag gruer mig til den dag som min gamle Ericson tar kvällen, nya är obegripliga för mig. Men den dag dom kommer så lär man sig väl det..Grattis till nyförvärv :)

monica sa...

Gratulerer! Håper vi sees igjen snart....