lørdag 3. desember 2011

Trøst

Ei gammal heks har lett for å bli støl og stiv i kroppen når hu flyg rundt på kosteskaftet sitt. Særlig ei heks som er høgderedd har lett for å sitta litt anspent når hu vingler agale i vindkasta som fyk over Norge for tida. Je har arve ei elektrisk varmepute etter bæssmor mi. Den har vøri brukt ved behov, mæ ujævne mellomrom, i mange år. Men nå ville den itte mere. Vart itte varm og da er det itte mye tæll nytte. Er det no je har respekt for, så er det elektriske remedier, så når det er no gæli så er je skeptisk. Itte er det aktuelt å legge seg tæll å såvå mæ no slikt påsli hæll, såmmå å godt det fungerer. Det skjer på dagtid, vakjin.

Vel, da den gamle puta takke for seg, tok je strake vægen tæll kjøpsenteret og fækk tak i ei ny. Humre litt for meg sjøl når je såg navnet på den. TRØST. Vel, det er vel itte for trøstens skyld at je kjøpte den og Gubben er itte bytte ut mot no elektrisk. Men puta gjør jobben sin og je kænn kose meg.

PC015296

Når en fysst skar skjemme bort seg sjøl, så går det ann å gjøra dæ ortntlig. Mæ litt bade- og massasjeolje ått stive muskler. Je sverger tæll denni serie, kjøpt på apoteket. Kænn jo vara gavetips åt den som har ÆLT.

untitled

Så hvis du kjinner en eim ta furunål, søtmandel, lavendel og ylang ylang-olje som stryk forbi, så er det kænskje bære je som vingler forbi på kosteskaftet mitt  for å sjå tæll at du har en fin advent;)

4 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Å, furunål, jeg får nostalgiske vibber... Da jeg var liten, vasket vi håret med furunålsshampo, en duft som er sjelden å se/lukte nutildags.

Varmepute høres deilig ut! Man skal stelle pent med seg selv, det har man fortjent, er mitt motto. Ha en fin helg!

Mari sa...

Du skriv så morosamt gammelhæksa! Artugt å læsa si ihuga totning. Får håpe vindkulen roar seg, du vi kæn ane en eim ta no go`luft snart! For j regner med du sneier en tur bortom når du er ute å fær....? Go`hælj!

Marie sa...

Eg ska snusa godt ut i loftå når eg e utomhus i tilfelle du kjem forbi :)

Og til innlegget om hu som trudde du va så unge så har hu heilt rett! Du ser ut som ei ungjente, og det e ikkje tull eingong :)

Ha ein fin andre søndag i advent :)

Fru Langstrømpe sa...

Jeg smiler og ler til deg i dag! Gøy innlegg.....godt at du skjemmer bort deg selv litt....fordi du fortjener det!