mandag 13. februar 2012

Borte bra, heme æller best..

..hvis en ser bort frå gradestokken og snømengden da. Je er definitivt et sammars-menneskje som trevs best mæ bærmark og varmegrader. Derfor var det godt å få et to-vikurs avbrekk i vinter'n. Men ingenting varer evig og nå er bonde-ferien unnagjort for i år.

 

P2080040

Klar for en ny dag. Dagens gåtur planlegges og kroppen prepareres mæ solfaktor, strikking og åndelig krim-føde. Ælt må vara lett tællgjengelig.

P1310023

P1310018

Sændlek for store onger

P2060035

Gubben lurer fælt på om det itte er lurere å dyrke potet på no ta æll den jorda som brukes tæll golf-spelling.

 

P2080043

Basseng-kos. Men Gamleheksa i bikini skar du slæppe å få sjå   Forbauset smilefjes

 

P2080051

Farger, lys og sol. Slik vi er underernært på denni årstida.

Mens vi var borte har da endelig sola dukke fram her heme å, etter 2 1/2 mnd. Hærrrlig!!

10 kommentarer:

Fru Langstrømpe sa...

Det så da overmåte nydelig ut! Jepp, jeg kjenner at det frister ganske mye. Godt å ha deg tilbake!

Ruth sa...

Der ser da ganske så ekkelt ut syns jeg. Sand som setter seg overalt, helt sikkert oppi skoene og palmer, det sikker kokosnøtter oppi der som faller ned og, ja-nei, usj. Også det bassenget da, det er sikker fullt av basiller og rusk og huff av meg. Mye tryggere å sitte oppi åsene her i selregn og tåke og klissvåte sauer. Det er jeg sikker på at det er mange som misunner meg. Misunnelse som er så stygg en usikk. Som du må ha slitt for å ha kommet deg i gjennom det der.

Tovepia sa...

Sannelig har du kost dæ!! 2 uker med sol og sommer høres bare herrrlig ut! Drar ei uke i mars, vi, med hele den kongelige familie, så spent på avslapningskvoten da gitt:O)
Ha en fin dag videre, klem fra mæ;)

Sologbolig sa...

Ser såååå deilig ut, kor du no enn har vore (sjøl eg som ikkje likar å ligga på ei strand, så frista iallfall varmen!) Ha ei fin veke.

karna sa...

Dætta såg ikke så ille ut ,-) Håper solbatteriene er blitt oppfylt for resten ta vintern.

Marie sa...

Ser ut som om de har hatt det flott på ferie :)
Fin vitamininnsprøyting for resten av vinteren :)

Fine bilde :)

BirtH sa...

Åh, så deilig. Ble nysgjerrig på den boka ... må google for å se om den frister :) Skjønner godt gubbens tanke om poteter i stedet for golf! Potet kan en ete seg mett på, mens golf derimot .. *hehe*

Takk og pris for dere at sola er tilbake! Vi hadde nesten bare soldager de første vel to ukene etter at den kom her. Nå er det litt våt snø. Jaja, det blir aldri kjedelig ...

Strikkebesta sa...

Kjekt at du er tilbake igjen, sjølv om eg unner deg hardt tiltrengte solstrålar:)Det såg ganske godt ut å få bade på ei oppvarma strand!

ANNEPÅLANDET sa...

Jamen det så jo ikke direkte ubehagelig ut... Hvor var dere hen?

Mannen her har begynt å hinte om at han vil på ferie - han sitter med nesa i en klut og har influensa og er lei av snømåking. Og nå som vi ikke er avhengig av skoleferier og denslags, kunne det jo vært fristende med en tur sørover mens vi venter på våren... Dette så i hvert fall fint ut! Tenker dere koste dere.
Ha en fin uke!

Stubbetufsa sa...

Å,ja! Det gjør seg med litt sol og varme i vinterhalvåret!
Det var deg vel unt!