tirsdag 13. mars 2012

Je beklager, men je er…

 

… VÅRYR Ler så jeg ruller

P3135595

Je veit godt at det er dårlig gjort å masa om vår og finvær når de fleste ta mine bloggvenner rundt i Norge har regn, snø og vind. Men ærfaringa frå dei siste åra tællsier at en må juble som lerka dei daga det er fint. Nå nyt je ælle dei solstråler je kænn. Samler D-vitaminer og godt humø. Det er nesten som å vakne frå dvale…

Forresten hørte je på nyheten i går at det var forske på at folk nordpå var bygd for å tåle store snømengder…. Det er vel derfor snøen dætt ner i store mengder der da, for vi herover har lett for å syns synd på øss sjøl når det blir litt tufsete.

 

Vår er:

P3135597

Travel vårbekk

 

P3135602

Ny bekk midt i vegen

 

P3135603

Nabo'n som har begynt å forberede neste års vinterved

 

P3135593

Rabarbra i vårstemning og..

 

..GLADE KROKUS-FARVER

P3135587

P3135590

P3135592

I æfta blir det ny blåveis-jakt… mæ macro-objektiv.

 

Je kjinner at knipse-gleden er på tur att nå etter en hæller laber aktivitet i vinter. Ulempen mæ speilrefleks-kamera er at en hælst skulle hatt mæ seg mye utstyr, slik i tilfelle… Men je orker itte å gå og bæra "store lass" på tur, så da er det et svare strev å prioritere å en treng på en liten gåtur Smilefjes som blunker  Gubben fleipe mæ dæ i sta at je fækk kjøpe meg en ATV mæ henger, så fækk je mæ meg ælt. Hørtes itte så dumt ut, men for det fysste har je itte SÅÅÅÅ mye utstyr og for det ændre måtte je jo ansatt en tæll å kjøre doningen. Vitsen mæ tura er jo egentlig å gå. Å lea på seg. Snegle

 

Ha en koselig tirsdag uansett vær og snømengde, regn og vindstyrke. Det går mot bære tider.

17 kommentarer:

Tovepia sa...

Æ unne dæ våren!
...og misunne dæ:O)..for her har det vært snø i lufta idag...og æ e itj bygd for de store snømengdan:O)
Nydelige bilda!
Nyt vårlufta...klem fra mæ;)

Petrinetrollmor sa...

Å, det var eit flott vår-innlegg og eg gleder meg med deg. Her er det grått og regntungt, men heldigvis ikkje snø. Barnum og eg har vore på ein alletiders snuse tur. Han bryr seg ikkje om sola ikkje skinn, så der for gjer heller ikkje eg det:)

vår-klem

Tussi sa...

Selvsagt skal du nyte våren!
Så får vi andre nedsnødde nordboere nøye oss med de fine bildene dine og glede oss over hva vi har i vente...
Her snør det på tvers, og i dag venta jeg på et lite opplett før jeg starta hjemturen fra jobb.
Kos deg, du :)

Mira sa...

Hei, fant deg inne hos Tovepia, leste at du har samme kjøkkenfarge som meg;-)

Pusser ikkje opp hvert år. Men ein lysee mere nøytral farge er på ønskelistea, men skal bare vente til våren først p.pa malingslukta"""" og så er det kjekkere å være ute når våren kommer, og sånn går nå åra.

Kos deg i det fine vårværet du, det slår fort nokk om.

"TulleMiraKlem".

Mira sa...

Hei, fant deg inne hos Tovepia, leste at du har samme kjøkkenfarge som meg;-)

Pusser ikkje opp hvert år. Men ein lysee mere nøytral farge er på ønskelistea, men skal bare vente til våren først p.pa malingslukta"""" og så er det kjekkere å være ute når våren kommer, og sånn går nå åra.

Kos deg i det fine vårværet du, det slår fort nokk om.

"TulleMiraKlem".

Tigertina sa...

Så fantastisk herlige bilder! Skikkelig nydelig vårstemning hos deg og jo :D Kos deg masse! :D

STEINKJERRINGA sa...

Jau, jau... De har ikkje forska på mæ! Då kain det heinn at det hadd blidd et heilt ainna resultat. Æ hær ikkje snyen og æ ønska deinn dit pepparn gror. De siste dagan har det kje snya fine småe fille en gang. Det e store, kvite fijlle som kjæm ner a lokta. Og så snart de e kommen ner, så kjæm han me vijnn, så då byinn de våte fijllen å fyk ruint sånn at æ kje ser veien når æ ska far på jobb om morran. Og i morres så hadd vårhærre plainta en søppeldunk midt i veien, så det va bære så vijtt at æ kje kjørt på deinn, ja, førr æ så jo kje nokka. Men æ veit at om en måneds tid så e det krokusa i min hage åsså, før æ har nemmelig sett at de e byint å kom opp! Kos dæ med de nydelige krokusan dine!

BirtH sa...

Det ser deilig ut med vår! Her er det mye snø, og jeg har nesten lovet de som kommer sørfra og hit til påske, at det blir skiføre ....
Jeg synes han var god han positive tromsøværingen som sa på Dagsrevyen i går at "om en og en halv måned er det over!" Sånn er det! :-))

Rosa sa...

Åh, så herlegt med krokus i friske fargar. Ein snik-kikk i bedet mitt føla at det er spirer på gang, om ikkje Anna. Her er det regn i bøtter og spann. Fordelen er at snøen regnar vekk - og no kan den sanneleg fare!!

Eg satsar på at knipse-lysta aukar på her óg, i takt med vårsol og fleire spirer :)

Med kjæleik til livet sa...

hmmmm.... litt misunnelig ja ;)

hilsen monika - som nyter kvar ein regndråpe ;)

lirosa sa...

Nå blir jeg nesten våryr jeg og, tiltross for meterhøye snøskavler og ruskevær,
Inspirerende...

Maret sa...

Våryr...........
Her er tåke, storm og lite trafikk på "taket". Neste veke er det heimreise, og då kjem heilt sikkert våren og følelsane til meg og..
Kos deg ...

oddi sa...

Så nydelig! Gled deg over våren, du, den er dere vel unt. Vi her vet hvor vi bor, her er pr. definisjon ikke vår - iallefall ikke som et årlig fenomen. Men vi har lys og snesmelting, og lov til å flytte dersom vi "får nok":

elle-melle sa...

Når våren kommer kan man bare ikke la være å ROPE høyt om det:)
Vi har ventet lenge og selv om det er noen som må vente ennå lengre så går det bare ikke å la være. Nå vet jo de som må vente ennå en stund at han er på veg til dem også.
Våren er hjertelig velkommen D:)

Herlige bilder både her og blåveisene under.

Marthe sa...

Så deilig!! Og du skal jo nyte våren fullstendig og helt uten dårlig samvittighet:) Våren kommer hit etterhvert også! Unner deg virkelig alle soltimene du kan få! Og så vakker våren er på Toten, med bekker i veien og krokuser. "I dag så jeg krokus", sa Mathea etter barnehagen i dag. Jeg visste ikke at hun kunne det ordet. Nydelig når de lærer noe nytt og utforsker naturen:) Ja, her er det nok rupholdingsjuke vi har fått i hus. Rasmus ble sjuk der nede, og jeg fulgte på i går. Jaja, litt influensa er ikke det verste man kan ha;) Strålende helg til deg!!

Line Merete sa...

Det er jo herlig med vår! Så du må unne deg den! Jeg har ca 1 meter snø enda, men det krymper kraftig, noe som gleder meg voldsomt. :) Derfor er det hærlig å kunne se at våren har ankommet landet vårt, selv om det blir en stund til den besøker oss. :)

Sologbolig sa...

Herlige vårbilder. Det er som eg hører vatnet sildrer og klukker ...heile vårbildet i et glimt. Ha ei flott vårhelg. Klem.