søndag 11. mars 2012

Våren er her

P3110099

Sjøl om det kænn bli mange kuldegrader og mye snø heretter å, så har dessi fønni sin plass i solveggen.

Et bud om vår.

Ha en flott viku!

6 kommentarer:

Elin sa...

Ååå heldige deg! Her er det itte antyding engong. nåen steller.

Nikoline sa...

Herlege krokusen som gje oss slik optimisme og litt fortare hjartebank når den tittar fram tidleg,tidleg på våren! Berre krokusBLAD her hjå meg endå,men snøklokkene står med blomst:0)
Må sei eg fekk sansen for han i innlegget under her.... (nesten så eg trur han hadde passa inn under MIN bloggtittel i dag)
Ha ei fin-fin veke i vente:0)

Anonym sa...

Å du og da så fresh farge og hvilken inspirasjon! Tusla rundt i hagen i går, det var foreløpig relativt triste greier, gitt. Godt med litt vårlig inspirasjon fra deg....skjønt, det minner meg på at det er på tide å begynne med allergimedisinene ;(
God uke til deg frue!

Mia sa...

Så vacker, en liten egen sol vid väggen. Bor ikke du i toten? Här nere på konnerud är det fortfarande 0,5 meter vitt över vårlökarna...

Frøken Lykkelig sa...

Åhhhhh nå ble jeg skikkelig misunnelig!!!! Her er det dessverre LEEEENGE til vi får vår her!!! Men men vi får bare glede oss til vi også får se små deilige spirer :-)

Ha en suuuperdeilig uke :-)

BirtH sa...

Vår!?
Her laver det ned; store, våte filler. Jeg ser ikke fjellene på andre side av Sundet, jeg ser ikke Sundet engang ... Men hva betyr så det? Ingenting! Livet er fint! :)

Ha en fin ettermiddag!