fredag 24. august 2012

“Nå må du skjerpe deg”…

…”hæll er du sjuk kænskje? Omtrent slik let det i tælfon i æfta da min kjære fader syns Gamleheksa var litt træg tæll å kåmmå mæ nye innlegg. Joda, hænn har rett. Det skjer itte mye her om dagen. Men det er vel itte mi skyld at tida flyg så fort at det blir att  lite tid tæll å pønske ut blogginnlegg. Men så får je skjerpe meg da, å ta mæ kamera ut på tur. Det har liggi att inne når je har vøri på gåturer i det siste, mest for at det er bære trim å gå når en itte stopper opp hår 5 meter for å ta bilde :)

P8247346

Men det er jo moro å ta bilder da. Særlig når fuchsiaen Windhopper møter en uttafor døra mæ et slik blidt åsyn. Takk  for stiklingen Bjørg.

P8247354 Her var planen å ta bilder ta rekker og hauger mæ kepa-lauk, men så fækk je sjå Skibladner som nesten subbe i åkerkænten. Nåja, det er nå så vått om dagen at det kænskje går ann å kjøre båt i potet-fåra;) Noen timer mæ sol innimellom klarer itte å gjøra opp for dæ.

P8247360 Skibladner tæll høgre og Viken II tæll venstre.

P8247365  Men det ser itte ut som go’været skar vara særlig lengre, så det er kænskje lurt å kåmmå seg i hus.

Go’ hælj!

8 kommentarer:

Mormorfarmor Inger sa...

Go' hælj! Herlige bilder og dialekt - det likær jæ :)

Petrinetrollmor sa...

Så flott at pappan tok stramma deg opp litt, for du er ein framifrå god fotograf !! Nydelige bilder, flotte skyer, varme åkrar og det heile. Ja, han var då fin den blomsten og svana også:)

Ønsker deg ei riktig god helg:)

Tovepia sa...

Nydelige bilder..og det Fuchsiabildet var nydelig!
Det har vært vått, men Skibladner i åkeren var drøyt:))
Godt du har en far som strammer deg opp, hils han fra meg:)
Ha en fin fredagskveld, klem fra mæ;)

ANNEPÅLANDET sa...

Jeg har ikke med kamera så mye ut på tur for tida, jeg heller, for det begynner jo alltid å regne. Kornbøndene her lurer å å begynne med å dyrke vannmeloner i stedet... Van er det jo nok av.
Lenge siden jeg har vært på tur med Skibladner nå. Koselig å se den igjen!
Ha en riktig fin helg!

monica sa...

God hælj ! Idag har je hatt besøk av hænn onkel i østvoll og kjæresten...:) Fyste gong dom har vørri her, så dæ ær itte noe slitasje på dørstokken ætter dom. Blogg ja....der har je å vørri slapp i det siste året. orker itte mye data om gongen, men det kjæm seg! Sees vi snart? Send meg ei melding om vi kænn få tæll noe...?? god klem:)

Elin sa...

Fint på Toten gitt. :-)

Ha en fin lorda

Stubbetufsa sa...

Stilige bilder!
Og jeg elsker den dialekten din!

oddi sa...

Oisann, nå kjenner jeg at vi ikke har vært innom dine trakter i sommer, skulle gjerne hatt den utsikta og de fargene noen dager! God helg!