lørdag 14. mars 2009

Gamleheksa går amok…

mæ farger, syns Snuppa. Bedøm sjøl.

Mars2009 099

Baktus-sjalet er nok en protest mot den kvite verden utafor stugguglaset nå. Det er strikke ta sokkegånet Regia. Je veit itte helt åssen je kunne kjøpe tysk gån, men det skjer itte en gong tæll. Det var ittno særlig å strikke ta og da je vætte det for å få bort ujevnheter, så voks det mæ minst 45%. Greit nok for et sjal/sjerf, men hadde je strikke sokker hadde je vørti brå-sur.

Et par Frøken-tøfler måtte strikkes i full fart. Det var en dag som kom “litt brått på” og da var det bære grått fritidsgån i heme-lageret. Men mæ litt rosa “stæsj” og perler så slo det ann. Etter ide frå Bea fænt je ut det var greit å satse på to helt ulike hjerter tæll dekor, for to like er jo plent umulig å få tæll. Mæ navnet på Frøken i antiskli under, så vart dessi godt mottin ta 10-åringen.

Mars2009 068

 

Fredag 13. vart itte så gæli læll. Ingen store uhæll og treff på kafè mæ to ivrige blogg-læsere. Takk for koselig prat. Jommen flaug tida fort.

Mars2009 098

7 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Hei igjen! Jeg har som jeg skrev i går nettopp oppdaget bloggen din og syns den er så fin. Syns det er så koselig at du skriver på dialekten din! Flott sjal - lyser opp i hverdagen! Jeg har bare gode erfaringer med Regiagarnet jeg, men har bare strikket sokker av det da, og ganske stramt. Likte tøflene veldig godt også - assymetrisk er tingen! Ha en fin helg!!

Elisabeth sa...

Søte tøfler!

Ha en fin kveld!

elle-melle sa...

Jeg har da strikket en haug av sokker med Regia garnet og jeg er veldig godt fornøyd.
Kanskje det blir annerledes når man strikker rundt og ikke frem og tilbake. Jeg vet ikke men garnet fungerer utmerket for meg.

Tøflene dine var NERLIGE:)

Marie sa...

Kjekt med friske fargar om vinteren.

Flott ABC-innlegg! At ikkje eg skulle tenkt på bonde da...

Orlaug sa...

Dei fargane i sjalet er kjempfine, nett i min smak.
Driv og strikkar sokkar til tre barnabarn på under to år og skulle hatt antiskli under, men klarar ikkje hugse kor eg skal kjøpe det.
Har sett det på ein blogg, men hugsar ikkje kvar.....Kan du hjelpe?

Stoltzen2012 sa...

Hei på deg!! Så utrolig fint sjal du hadde strikket! Jeg elsker jo farger!! :o) Og de tøflene var bare supersøte..:o)
Så kjekt med bloggtreff..det ville jeg også vært med på. Kanskje vi må ordne det her i Bergen:) ha en fortsatt fin helg! :o)klem fra Linda

FO - 2 sa...

Flott skjerf i herlige farger! :)
Slike fargeklatter gir glede i tilværelsen.
Håper at det våres hos dere nå etterhvert.
DET både trenger og fortjener du. Det er jeg helt sikker på. ;)