onsdag 30. mars 2011

Vemodig og trist

For to dager sea var je i sjukebesøk. Sjukdommen er ta det slemme slaget og har hærjet i kroppen tæll og frå i mange år. Å nå har den fått overtaket helt. Tællstænden blir klart dårligere dag for dag. Det var rart å kåmmå inn å sjå mi gode, glade, aktive og ferme venninne ligge der i senga, tynn som en fugleunge.

Vennskapet våres er itte helt vanlig. Det er 30 års aldersforsjell, men den merkes slettes itte. Vi vart sjelevenner da vi treftes gjennom felles interesser for ca 15 år sea. Det er rart åssen kjemien stemmer med enkelte menneskjer. Slik var det mæ øss.

Aug2008 043 

Vi hadde ei ortntlig fin stund mens je var der, der vi fækk prate om mye. Ei vemodig, men fin stund. Det var rart å gå utat i det fine vårværet etter å ha ti farvel. Verden går videre, sjøl om noen går ut av tiden. Nye generasjoner kjæm og gamle blir glømt. Det er en ta våres felles interesser. Å finne ut om tidligere generasjoner og det var mye dæ praten gikk på denni gongen. For om kroppen er skrøpelig, er huggu klart som glass. Je glømmer nok mye mere je, enn hu som er 30 år eldre enn meg.

Aug2008 055

Mitt håp nå er at mi gode venninne skar sleppe å ha så mye vondt. At den som styrer mæ slik skar vara barmhjertig. Mine tanker går mange gonger om dagen åt hu som ligg der i senga si og venter. Venter på no vi itte veit å er, men som vi ælle skar igjønnom. Imens triller det noen tårer.

Aug2008 168

8 kommentarer:

Tovepia sa...

Så trist å lese. Det er noen som forlater denne verden før tida, og det er bare trist.
Ja, jeg tror ikke alder har noe med hvem man finner tonen med, så godt at dere har hatt mange gode stunder sammen.
Ønsker deg en god dag oppe i det hele, klemmer fra meg.

Havfruen sa...

Snufser her....veldig trist.....alder er et tall og dere har heldigvis mange gode minner å se tilbake på.
Varm klem....

karna sa...

Det ordentlig gode vennskapet har ingen aldersbegrensning, og jeg skjønner det så godt når du sier det var vemodig å komme ut igjen og kjenne vår og liv våkner. Mange tanker til deg, klem

Marit -Tusenfryd sa...

Dette var trist å lese og tankene mine går til deg som er i ferd med å miste en god venn. Vennskap er en fin og verdifull sak som ikke har noe som helst med alder å gjøre. Det handler om å finne tonen som du sier og det gjorde jo dere på tross av aldersforskjellen og du har sikkert mange, mange gode minner om ting dere har gjort og alt dere har pratet om. Nå blir de enda viktigere og gode å ha.
Klem fra meg også.

Bæstemor sa...

Vennskap spør ikke etter alder.
Klæm.

Maret sa...

Så trist....
Å sjå nokon visne vekk på den måten er utruleg vanskelig, enten det er ung eller gamal. Ein må berre håpe at smertene ikkje blir for store, og for lenge..
Så får ein hukse dei gode minna, og all gleda ein hadde saman..

Klem frå vest...

Frøken Fjols sa...

Så trist....

Anonym sa...

Heisan Gamleheksa! Så fint beskrevet vennskap som itte går mot hell, det tar en annen form og i minnet er dere venner læll..