onsdag 28. mars 2012

Så enkelt at det må gå gæli

 

Å henn har en huggu tru? Når ting er for enkle, så kobler je på autopiloten og da skjer det litt ta hårt. Slik som itte står i kokeboka….

P3285682 

Å baka knekkebrød er ingen heksekunst, for å si det slik. Så enkelt at sjøl gamle hekser burde kune få tæll et greit resultat. Litt for enkelt kænskje. Dæ trudde nok je i dag, at nå kunne je det virkelig godt. Men da je tæk ferdige plater mæ knekkebrø ut tur ovn, å ser je da? Jo, det er ingen som har delt opp i ruter undervegs gitt. Så her er det stoooooore og haaaaarde knekkebrød-leiver, klar for litt mishændling. Itte verdens mest elegante resultat, men smaken er like god Festfjes 

 

P3285683

 

Neste gong husser je helt sikkert opprutinga, men å glømmer je da, mon tru??

 

Je ønsker deg en fortsatt fin dag uten feilskjær og småtabber !

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Sånn kan det gå:O)...men tenker smaken er der allikevel, og det er det viktigste...du kan gi det navnet "brytebrød":)
Kos dæ, klem fra mæ som regner og blåser bort..

Sologbolig sa...

Eg tenker det smakte like godt for det. Ha ein flott dag.

Ruth sa...

Nå får du mosjon i tillegg til sunn mat, tenk på det du. For noen muskler blir vel brukt på brekkasjen vel? Det var vel det du tenkte på da du bestemte deg for ikke å kutte opp i firkanter. Sant?

Orlaug sa...

Haha.....slik har eg òg gjort, opptil fleire gonger. Men det går fint å bryte dei òg, vert litt iuamne...men pytt,pytt.

Orlaug sa...

Ujamne,ja....

STEINKJERRINGA sa...

He-he.. En god latter gjør sæ på morrakvisten... Fasongen er vel ikkje så nøye bærre smaken e god... Mosjon for kjæftlean får du jo uansett... Ha en god torsdag. Æ ska sett tentamensvakt..