fredag 6. juli 2012

Smått og godt

Ingen som har vøri innom her før har unngått å legge merke tæll at kameraet mitt og je lik småtterier. Her kjæm mere. Mye mere.

Fysst en kyllingfødsel på soverommet ått nabo-snuppa

P7037021

Ei viku gamle tøffinger som er ute i den store verden for fysste gong.

P7037025

 

 

Her er den evinnelige dosa makrobilder ta blommer

P7057069

P7057081

P7057083

P7057091

P7057095

P7057096

P7057098

 

Plutselig her om dagen fækk je besøk ta to herlige prinsesser sammen mæ mammanen. Dom har vørti så store sea je såg dom sist i fjor sammar, så egentlig passer dom itte inn i et smått-innlegg, men pytt pytt. Det er sammar så en kænn itte vara så nøye på det. Det blir itte så mange innlegg på denni tida ta året, når gradestokken viser mere enn 20 grader. Hurra!!! egentlig har je litt å finne på. Oppvasken flyt utover benken og kjøkkengolvet ser itte ut. Trur je tæk mæ meg kaffekoppen ut je, så slæpp je å se det Engel

P7047047

P7047063

Go' hælj!

7 kommentarer:

Livet ... på Øvre Holt ! sa...

Hmm det var et godt råd , synes jeg. Ta med kaffen ut så man slipper å se rotet...skal jeg gjøre også. Hehe. God helg !

Stubbetufsa sa...

Herlige bilder, Gamleheksa!
God helg!

Tovepia sa...

Jeg må få kjøpt meg ei makrolinse..nydelige bilder!!
Ja, ikke se på rotet...det venter på deg på en gråværsdag:))
Kos dæ, klem fra mæ;)

Mandy Lou sa...

Lett å forsømme ting og tang innenfor veggene, når man har den ene herlige utedagen etter den andre. Men man finner jo alltids igjen rotet. :)
Virkelig flotte blomsterbilder. Nydelige kyllinger og småjenter.
God helg!

ANNEPÅLANDET sa...

Koselig med bilder av det som er smått! Når man fotograferer, SER man mye som en tidligere ikke la merke til. Kaffekopptrickset ditt er helt i min smak!
Ha en fin uke! Her har det pøsregnet i hele dag, men nå vil vi ha litt sol!

oddi sa...

Du tar altså noen helt fantastiske bilder, noe jeg helt sikkert har sagt flere ganger. Ellers; ugjort husarbeid forsvinner ikke - det kan godt vente mens vi gjør noe annet og mer trivelig - som å drikke kaffe utendørs!

monica sa...

åååå så herlig bilder!!! Å så fine bilder det vart ta jintom! Det er alltid koselig å kommå ått deg og itte minst å treffe att tante og onkel etter ti/tov år!!! TAKK!!! Ønsjer deg ei god natt og plutselig sjåast vi att!! Fint i torpa også nå, litt kaldt, men men .... ferie fra helga! MEn blir lite blogging gitt... dårlig av meg! STOOOOOR klem !