onsdag 4. juli 2012

Strikketreff

strikk Bilde lånt ta Inger Slotte. Je håper på tællgivelse, for je har itte tællatelse ;)

Om lordasæftan var je på strikketreff på Bøverbru. Eneste fellesnevner for 16 damer var strikke-interesse og “medlemskap” på Strikkesida på Facebook. Noen kom imponerende langvægs frå og ændre frå nærmiljø på Gjøvik og Toten. Riktig koselig var det og skravla kom fort igang. God gryterett kom frå Gimle. A Jorun hadde ordne et prikkfritt arrangemang. Takk for dæ.

En ekstra overraskelse var operasangerinna Gunda-Marie Bruce som svingte innom etter et ænna sangoppdrag. Årsaken tæll dæ var at mor hennes var en ta dei flittige strikkedamen. Vi fækk servert tre flotte sanger (bl.a. Prima Donna og Pie Jesu) og det var fysste gongen hu hadde et strikkende publikum;) Men dæ var ingen hindring og vi fækk lovnad om at det var helt greit å strikke på hennes konserter ændre stann å. Så ser du navnet på en plakat  nær deg, så ta mæ bunningen og dra. Den væsle dama har ei imponerende stor og flott stemme. Som takk og lønn for strevet fækk sangerinna og sjåføren(samboeren) en kaffekopp mæ litt biteti :D og je reiste hematt frå strikketreff mæ Pie Jesu “på hjernen”  Dæ hadde je vel itte akkurat trudd da je kom. Nye strikkevenner fækk je å løpet ta kvælden. Av og tæll er det helt greit å kaste seg ut i det ukjente.

(PS. Strikkesida har over 14 000 medlemmer nå, men hvis du er på facebook, er strikkeinteresert og itte medlem enda, så er det plass ått deg å. A Åse-administrator- tæk seg godt ta ælle som oppfører seg pent)

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Så trivelig!! ..tenker pinnene gikk, og praten likens:))
Inspirerende side dette, så mye flott å se på.
Jeg forlater byen til fordel for hyttelandet noen dager, og tempen er god, så det skal bli godt. Håper ryggen kommer seg, for har maleprosjekter der også:))
Klem fra mæ;)

ANNEPÅLANDET sa...

Så koselig ut! Strikkedamer er i det hele tatt av det trivelige slaget, er min erfaring. Fantastisk underholdningsinnslag dere fikk!

Elin sa...

Det der såg jo skikkelig trivelig ut. :-)

Unknown sa...

Det så veldig hyggelig ut det der, så skjønner at mange kom langveis fra når selskapet var så godt :-)

Og så litt oppbyggelige kunstneriske innslag i tillegg, kan jo ikke bli bedre da...
Og "pie jesu" er jo bare så utrolig vakker.

Gode tanker fra Bergen