onsdag 26. september 2012

Itte helt min dag?

I går skreiv je litt om Gjøvik-turen min. Det fortsætte i grunn da je kom hemat å. Je skulle vara snill og koke suppe i full fart ått Gubben før hænn drog på kønnlevering. Påså-suppe. Det skulle liksom var innen rekkevidde å få tæll sånn nogenlunde. Men je har Toro “mistenkt” for å putte ti noen “koke-over-ingredienser” i den mexikanske tomatsuppa ;) Denni gongen prøvde je å vara føre var og tok forhåndsregler. Men så skulle je var litt effektiv da, så je skulle laga deig/røre/guffe for å steike knekkebrød mens je enda var ved kjøkkenbenken. Je sa jo at je er effektiv, så je skulle doble røra og få flere knekkerbrør. Mens je fyllte opp mitt eget internminne mæ den kompliserte to-gangen, så gikk den meksikanske fyrverkerisuppa rett i lufta og så utover ovn. Griseri og brentluft. Nå jukser jo næringsmiddelindustrien ofte mæ røykaroma og itte skikkelig røyking, men je gjør det årtntlig, enten røykluft er påkrevet hæll itte. Je er jo effektiv ;)

Mens je gjorde ovn såpass rein at det sku gå ann å gjøra seg ferdig mæ kokkinga, så la je lokk på suppekjelen og sætte den på vent. Da je sku ta’n att og sætta’n på plata så tok je ta lokket for å røre litt. Gjett åkke som hadde lagt seg dau midt i suppekjelen??Ja, sjølsagt ei fluggu. Takk for den maten.

Det vart kakuskive på Gubben :D Det er irriterende nok at fluggua kjæm inn og legg seg dau i vinduskarmen, men i suppa var jammen ett hakk værre.

flue(Bildet lånt på verdensveven)

Når je tenkjer meg om er kænskje fyrverkerisuppe mæ fluggu no som hekser egentlig et. Kænskje bære det er denni gamle heksa som har vørti litt vænn?

4 kommentarer:

Maret sa...

Uff då....
Du får starte på nytt i dag...

Tovepia sa...

Kelner, det er en flue i suppen!!..:)) Ja, slik kan det gå, og meksikansk er det jo mer fart i da, vettu:O)
Nyt dagen, klem;)

ANNEPÅLANDET sa...

Haha, fyrverkerisuppe med fluer i må da være grei heksemat??
Nei, noen dager går litt på tvers. Godt man får nye sjanser hver dag! Stå på!

Nikoline sa...

Ein skikkeleg drittdag med andre ord - ein slik dag du skulle ha avlyst før du sto opp!!
Men pytt heller,trur du er optimist av sinn så smilet ligg nok på lur for ein ny og ubrukt dag:0)