lørdag 22. september 2012

Je er her læll je

Er Gamleheksa dau? fækk je spørsmål om for noen dager sea. Hænn som sporte visste vel at je er i live, men var litt “bekymre” for mitt alter ego, altså. Vel, både je og Gamleheksa lever i beste velgående. Je er itte dau, bære døvin.  Je er jo som kjent i nær slækt mæ høggormen og trives bæst når je kæn kose meg i sola.

P9037502

Det er høst og Skibladner har ti sine siste turer for året. Denni gongen som forskningsfartøy. Itte såværst å vara som poteten, å kunne brukes tæll ælt.

 

P9197514

Apropos potet og høst, så pågår innhøstinga for fullt her nå. 5 gode menn tæk seg ta poteta, mens Gubben og en snill nevø tæk seg ta kønntrøskinga. På bildet over her er det naboen som får inn sine poteter (Lat fotograf ama, som itte gidd gå langt for å knipse)

P9227571

I natt var det frost her og je måtte redde inn noen tomater i håp om å få en smak i år å. Den gule har klart tre små som er opp-etine, mens den raue enda har tællgode å bli mere enn bære bittelitt orange-rau. Je venter og håper…

 

P9207552

I dag var det huskaldt så je har fyre opp i ovn samt krøpi tæll korset og fønni ullsokka. Sammer’n, som ældri kom, er definitivt tapt.

Go’ hælj!

6 kommentarer:

Tovepia sa...

Sitter her og lurer på om jeg skal fyre opp selv, for det er huskaldt!..men det betyr som oftest at det skal bli mildere, så får håpe det er sant;)
Nydelig vær i Trondheim i dag, men kaldt. Tomatplanten til gubben kom ikke lengre enn til blomstene, men det var et forsøk:))
Ha ei fin helg videre, klem fra mæ;)

STEINKJERRINGA sa...

Jeg skal ikke fyre i kveld, men jeg skal ta på ull fra innerst til ytterst, for jeg skal på låvefest litt utpå. Det regner i strie strømmer her nord. Men jeg har berga bæra, solbæra og ripsen, så nå er her gele i lange baner. God helg og klem te dæ!

ANNEPÅLANDET sa...

Ja, det er jo flott at Gamle-Heksa ikke er dau! Har ikke boblet over av blogglyst i det siste jeg heller. Det er noe med denne høsten, den er liksom litt baktung..

Flotte bilder! Ønsker deg en riktig god søndag (lørdagen bare forsvant i tåka, i hvert fall her hos meg)!

AnKa sa...

Fyr i ovnen her også:) ja sommern i år er ikke noe å skryte av, men vi håper da at vi får en superflott sommer til neste år.
Ønsker deg en fin lørdagskveld:)
Klæm

Elin sa...

Ha en god kveld på Toten.
Godt heksa itte var dau.

Sologbolig sa...

Kaldt ja, her er det snø på toppane. Men så bra ar gamleheksa ikkje er dau! ha ein fin søndag.