fredag 18. september 2009

Åjsann !


Så er det frædag att og her skulle det ha vøri et innlegg i ABC i ord og bilder. Bokstaven Å! Je har vøri mæ i ælle dei 28 førje runda, så je kænn itte misse denni siste. I går var je på fotosafari på et stelle mæ navn som byner på Å. Men så er je bortreist da og sitt på lånt pc. Den lever sitt eget liv og je får ittno greie på å putte inn bilder, derfor må Å-innlegget sættas på vent tæll je kjæm meg hemat over hælja. Det får vel gå for denni gongen, håper je.


Om tre og en halv time skar je møte ukjente damer for bloggtreff ;)
GO HÆLJ!


6 kommentarer:

Nikoline sa...

Hei på deg!
Ville berre innom for å ynskja deg ei riktig god helg saman med dei "ukjende"! Det vert nok ei super oppleving og eg gler meg til referat!
Kos dekan :0)

Anonym sa...

Hei.Riktig god tur på bloggtreff.Kos dere masse.Bodil

Hobbygåsa sa...

Jaja, sånn kan det gå:-) Håper dere koser dere masse!

Spurven sa...

Håper helga har vært fin - som en ekstra påskjønning kan du hente noe i bloggen min:-)!

Hobbygåsa sa...

Det var jo dumt at det ikke ble flere, kjedelig for de som har organisert alt sammen. Men det var bra dere koste dere iallefall. Og så fikk du jo besøkt familien din også :-)

Fjordheim sa...

Ser at du har vært på bloggtreff i helga. Det var derfor jeg fant fram til bloggen din. Trodde det var en rogalending. Men da jeg begynte å lese forstod jeg jo at du måtte være fra samme kant av landet som jeg. Jeg er opprinnelig rogalending, men har bodd i søndre land i 25 år nå.
Skal ta meg tid lit å lese litt mer av bloggen din etterhvert. Men det tar litt tid å lese dialekt, selv om jeg kjenner den gannske godt.
Ønsker deg en god dag :)