fredag 11. september 2009

Du Petunia, du Petunia, du er nå så snill da!

For ei stund sea så hadde Petunia en “ABC i ord og bilder;  Bergens-quiz.” Je var så utrulig heldig å vinne den og fækk en kjæmpeflott premie i posten. Se HER ! Je var jo så fornøgd og syns dætta var storartet premie for liten innsats. Men Petunia har hele tida hevde at det mangle no i premien og i dag låg det pakke i postkassa att. Da blir jo je som en onge på jule-kvælden.

Sept2009 012

Sjølsagt mæ koselig kort og hælsing

Sept2009 013

Her var det no’ både for kropp og sjel!

Tusen hjertlig takk Petunia!

Du må vara Bergens snilleste dame !

Sist kunne je kvittere mæ non bilder frå Kapp der Petunia har en del barndomsminner, men nå veit je itte helt. Ei rose og ønske om god bedring frå forkjølelsen skal du iallefall få.

Klem frå Gamleheksa

Juli2008 124

På boka står det:

“Les så sakte du kan – for du ønsker at boken aldri tar slutt” (Fra anmeldelse i Familien)

Ja, klarer je å få tæll dæ så er det godt gjort, je som læs så fort at’n skulle tru je hadde støli boka. Det har vel no mæ nyssgjerrigheta å gjøra at’n lyt forte seg å læsa videre tæll det er slutt. Men å læsa fort hæll sakte, kose meg skal je uansett.

3 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Nå tenker jeg Gamleheksa koser seg med sjokolade og bok. Bok har jeg også, men sjokolade har jeg dessverre ikke, jo - forresten - det har jeg. En diger Fruktnøtt ligger og venter i en skuff. Kanskje jeg skulle hente den, så kan vi kose oss sammen!

Petunia sa...

Jeg håper det smaker, både bokens innhold og sjokoladen. Boken er veldig bra. Jeg likten den kjempegodt og skrev en anmeldelse på den på bloggen min for noen dager siden.
Kos deg og tusen takk for rosen:)

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med ekstrapremie!
Du er jamen heldig! Og den boka så spesiell ut!
Ha ei fin litterær helg!