tirsdag 15. september 2009

Midt i september

rose

I dag fækk je roser ta Gubben, gitt! Så kænn de jo gjette på åffer. Det er itte hår tissda at hænn slår tæll mæ slik da. “Åh så je som skar reise bort”, sukke je. “Jammen da har vi no pent å sjå på vi som skar vara heme”, svara hænn. Kænskje je sku drøye den så langt som at’n syns je er like pen som ti roser, HAHA! Det er vel hæller dæ at je stikk som ti roser, tenkjer je.

 

Sept2009 092 Sept2009 094

Litt mere små-strikk er ferdig nå. Je har fått justert tæll Drops sitt lue-mønster og lagt tæll litt frå Ingrid sitt, tæll no je er fornøgd mæ. Detti er kænskje egentlig en guttmodel (for det er vel gutter som er små-djevler, så det er derfor dessi luen har så stygt navn?) Men je syns da jinter treng no som sitt godt på huggu å. Sokka er tubesokker i “eger design”

Je må kænskje presentere min nye fotomodell. Dokka Miriam som Snuppa fækk ta a oldemor Lise da hu var 2-3 år. Det er ei stund sea det gitt, snufs, og i dag er det forresten 9 år sea oldemor Lise(mi mormor) vart begrøvin. Tida flyg, men je høld meg like godt  enig_animasjon

 

Sept2009 016 

Sept2009 015

Sept2009 015

 

Forresten: dersom noen vest- og sørpå lurer på å måken har vørti ta, så er svaret HER. Det vil si på potetåker’n åt naboen.

 

 

 

 

 

 

 

 

00020071

 

 

Ha en fin dag uansett å du skulle finne på å synes om valgresultatet.

8 kommentarer:

elle-melle sa...

Gratulerer!
Tipper du har bursdag i dag etter rosene å dømme:)

Så flotte babyplagg du har strikket, jeg er sikker på at de blir godt mottatt!
Djevellua er like god til jenter som gutter synes jeg, og jeg er enig det er ikke noe fint navn på ei fin lue.

PS:
Jeg kommer nok ikke på bloggtreff likevel - desverre:) Formen min er ikke slik at jeg kan reise noe nå. Det er leit synes jeg for jeg hadde gledet meg til å treffe både deg og de andre. Håper dere får det flott sammen og jeg kommer til å være der i tankene.

Anonym sa...

Hei.Må si att du har en snill bedre halvdel som gir deg så nydelige roser.Så mye fint du har strikket.Ha en riktig fin høstdag.Bodil

Orlaug sa...

Hm...roser....hm...lure på....hm....Gratulera, uansett.
Og du strikkar og strikkar....so fint i rosa.........
Om du ikkje veit det so er Ingrid veslesystra mi.....òg ein racer med pinnane.....

Anita sa...

Hurra for deg også, sånne kjekke jenter da, som fyller år idag!!! Her blir det pølser og hjemmelaget potetstappe, av kanskje Totenpoteter ;0) Min favoritt, ihvertfall av enkel og lettvint mat!! Alle må jo få velge middag på sine dager :0) KOooooos deg da, håper dagen er slik du vil! Klem!

Nikoline sa...

Hei hei og gratulerar med dagen! Ja,for ein eller annan dag er det heilt sikkert som fortjener gratulasjonar... Herlighet for ein utruleg farge på rosene!! Herlige!
Og så må eg jo innrømma at du har ein annan herlighet her på bloggen, og eg må bla meg nedover KVAR gong eg er innom... Kan du gjeta kva det er?? Jepp..riktig..!
HERLIGE bilder frå mitt Eldorado på jord... Akk og sukk... eit heilt ÅR(!!!) til eg får duppa tærne i Mjøsa att..
Kos deg i haustkvelden :0)

Frøken Lykkelig sa...

Bursdag til Gamleheksa ?!?!?! Gratulerer gratulerer :-) Rosene var jo aldeles nydelige og ikke minst måten du har redigert de! Vakkert!

Ha en herlig kveld :-)

Rosa sa...

Bursdag? Eller bryllupsdag... det må jo vere eitt av to, må det ikkje? ;) Rosene var iallefall utruleg fine, med den knall-fargen!

Ser det ikkje er noko småbruk de driv med der borte... uforståeleg lange bakkar, ikkje eingong bratte ;) OG du - måkene kan du berre ha!

God kveld, og god tur til helga!

ANNEPÅLANDET sa...

Gratulerer!!! Bursdag eller bryllupsdag? Alt som kan feires, bør feires, det er mitt motto!