onsdag 13. januar 2010

Je fant, je fant..

…sitatet som je egentlig hadde tenkt å bruke i Sitat-utfordringa i innlegget under. Sjølsagt var dæ som søkki i jorda da je lette etter det. Enda et bevis på at je er funksjonelt blind. En må jo vara dæ når en itte finn ting en har like framma nåsån.

grønt

Her har je ganske enkelt hærje mæ PhotoScape på er egentlig dårlig bilde. Å plutselig var det så psyko at je måtte bruke det tæll no ;)

I følje Google Analytics, så hadde je dagsrekord mæ besøk på bloggen i går. 111 unike besøkende. Ta dom var det 76 “gamle kjente” og 35 nye besøkende.

Takk for besøket ælle sommen. flowers

Det er nesten litt skummelt mange for meg detti, her je sitt på mitt eget kjøkken og surrer hoppes no vissvass. Det bruker å ligge på 45-90 besøk, avhengig ta om je har publisert no hæll itte. Men bære ta det mæ ro, sjøl om du blir telt, så veit je itte åkke du er unsure

HA EN FIN ONSDAG!    Je sitt her og teller, je sove

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så stilig bilde, du er jo litt av en kunstner du! Flott ordtak har du også :-) Gøy med slike statistikker. Jeg syntes det er fasinerende at min blogg (sikkert din også) blir lest av folk i Japan og Brasil, og enda til i Kasakstan :-)

Havfruen sa...

Stilig dette sitatet også:))
Kan være skremmende enkelte ganger når man ser alle som er innom...men gøy også.

Nå skal jeg "lure" med meg Major`n ut på en kort tur..
Ha en flott kveld, klem:)

Mia sa...

Vi får väl ut och jakta efter dom yngre männen då ;) Tycker inte det är något konstigt att vi är inom här, otroligt många gånger du får mig till att motionera både smilband och magmuskler :)

Nikoline sa...

Så sant som det er sagt!
Ha ein fin kveld:0)

Tovepia sa...

Skikkelig gode sitater både her og i forrige innlegg:D Så sant, så sant;)
Ja, telleverket ruller og går, skummelt å tenke på hvem som er der og ikke legger igjen spor;)
Kos deg videre og nyt alderen og klem fra meg;)

Anonym sa...

Hå ! Førr det fysste så har du jo DEN fine dialekta, så tæk du DOM fine bilda.... Å så skriv du attpåtel om noenlunde vettuge ting. Blir mye besøk ta sånt no, vettu.

Sjøl sitt je her i min lille verden og dæ eneste je tæll er masker. Vel... ska je vara ærlig så tælle je itte dom hell...

Mormor sa...

HE - He - He > mye visdom å hente her !
Og ja - dialekta er fin ;)