lørdag 10. april 2010

Det lønner seg å blogge

P4105038

For litt sea skreiv je her på bloggen at en lyt var minst to meter høg for å kunne plukke gåsonger her, etter at familien Elg-esen har forskynt seg ta go’saken. I sta sto det plutselig en blid kar på tråppa og sporte Snuppa om Gamleheksa var heme.  I arma hadde hænn denni flotte buketten!

P4105040Det viste seg at det var mine to trufaste læsere A og Å frå Kvennomslinna som hadde fått mæ seg at je savne gåsonger. Detti er vel strengt tatt pil, men å gjør dæ a, når dom er så fine. Nå står dom midt på kjøkkenbordet og sprer glede.

P4105042Tusen hjertlig takk for å tenkje på ei gammal heks. Je har enda dårlig samvittighet for at je itte fækk overtala dekk tæll å stænse på en kaffedråpå. 

 

mekkoCO918Rett etter påske les je på bloggen åt Hobbygåsa at hu hadde kjøft seg ny veske. Rett og slett en kamerabag som itte ser ut som en kamerabag. Da var je itte sein om å herme. I dag kom vidunderet i posten og jammen er’n kjekk. Je gadd itte ta bilde sjøl, men sjå HER hvis du er interesert. Min var den siste på lager, så det er litt ventetid nå, men je anbefaler en kikk læll. Tusen takk Hobbygåsa. Nå skar Gåsa og Heksa ut på fotosafari sammen. Se etter slike bager og du veit det er øss ;)

 

 

Wonderland_Vip1 copySå et lite referat frå dagens viktigste begivenhet her på Farmen. Gubben og je har kaste ut den gamle senga etter nesten 25 år og installert øss mæ ny vidunderboso. Det er mæ litt skrækkblænde fryd je tenkjer på å legge meg i kvæld. Tenkj om je itte lik meg ti den nye senga??? Den gamle er det iallefall itte tale på å dra innatt. Den er historie og godt brukt. Litt støv fant vi her og der å, men nå er soverommet reinere enn på lenge, så lenge dæ varer da. Var det noe greie på meg, så skulle je hatt bilde ta vidunderet, men je er ingen interiørblogger og det mangler litt på finishen kænn en trygt si ;) Derfor et lite nett-lån her å. Senga våres har forresten sokkel og itte bein. Dæ var dæ ta soveromshistorier herifrå. Tja, kænskje et lite hint om je lik nyvinningen hæll itte kænn det jo bli da. Hvis je kjæm meg tur senga i mårrå….

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Skjønner følelsen, hadde den samme da vannsenga for ut og inn med rammemadrass..kom jeg til å få sove i ny seng? men det gikk kjempefint, så du sovner nok godt ikveld og kommer deg opp imorgen;)
Ha ei riktig god natt!! Klem fra meg;)

elle-melle sa...

Natta, natta:)
Du sover sikkert kjempegodt og drømmer søtt om snille og vennlige bloggleser!

ANNEPÅLANDET sa...

Gratulerer - med alt sammen!
Jeg er veldig interessert i å høre om dine senge-erfaringer (og da mener jeg kun sovemessig, som du sikker skjønner) - for vi driver også og kjøper ny seng, men det er jo tusen forskjellige å velge i. Og her i huset drives grundig research for hver spiker som skal innenfor døra - og dermed tar det gjerne noen år...
Ha en fin helg! Og sov godt!

karna sa...

Du får ha ei god natt da i ny seng ,-) Her har vi pratet om det i xx ant år, men er fortsatt i 1950++ senga og har en ny vår etter å ha snudd a ,-),-),-)

Havfruen sa...

Så flotte kapplabber du fikk:) Skjønner de sprer glede:)

Nå? Hvordan gikk natten i ny seng? Håper du "sov som en stein".

Knallstilig veske...
Har startet litt "våronn" ute på gårdsplassen her...ikke gjort på 1, 2, 3

HA en flott søndag, klem fra meg:)

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei
Takk for hilsen. Så kjekt at du fikk pusekatter av en bloggleser, det var flott gjort. Håper du blir fornøyd med sengen, det er viktig å ligge godt. Ønsker deg en fin uke - klem fra Jannicke

Petunia sa...

Så koselige av bloggleserne dine da!!! Det er kjekt å bli satt pris på!
Tror jeg må snuse litt på den bagen jeg osgå:)

Sologbolig sa...

Gratulerer med ny seng. håper du sov godt. Ønsker deg ei fin ny veke også.

Hobbygåsa sa...

Så koselig da, gåsunger levert på døra :-) Flott veske, gratulerer så masse! Men du sover kanskje enda du, ny seng og greier :-)

Hobbygåsa sa...

Hehe nei det var nok en helt vanlig kattepus :-) Nei, noe svaner har det ikke blitt enda... Min kjære hadde lyst til å være med, men det har liksom ikke passet slik enda. Gidder snart ikke å vente mer - kanskje du har lyst til å være med?