onsdag 7. april 2010

GOD TUR!

Albania2 copy[4]

I dag klokke 12 reiser Maret og hennes følje nordover mæ Hurtigruta Trollfjord frå Ålesund. Om 10 dager er dom heme i Florø. Dersom du vil følje mæ på turen, så ta en titt innom Maret sin blogg Strikkmed. Hun har lovd øss noen reisebrev.

Maret sin plan er å strikke sokker til kvinner i fengsel i Albania mens dom er på tur.  De som bor langs leia veit vel når Trollfjord er innom deres nærmeste havn og har de lyst på en kaffekopp ombord sammen med noen hyggelige damer, så er jo det mulig. Avtale kan jo gjøres via bloggen.

Bli gjerne med å strikk sokker du å, sjøl om du sitt på tørt land. Har du noen par sokker du kunne tenkje deg å gi bort, så ta kontakt med Liv. Hun har sagt seg villig til å ta imot og formidle videre dæ som strikkes.

Sea det er noen ta øss som bor litt langt unna Hurtigrute-leia, så er det planer om en strikke- og bloggtrefftur på Skibladner i sammar. Tidspunktet bestemmes litt senere og tælpasses Maret sin jobbturnus. Det hadde vært koselig å samle en del bloggere ute på Mjøsa, så følg med. En treng itte å strikke for å vara mæ der :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

8 kommentarer:

Randi sa...

Så flott gjort! Bra at folk har fantasi til å sette i gang ting på egen hånd og engasjerer mange med seg.
Jeg skulle gjerne strikket sokker, men jeg ender alltid opp med en og en halv.....blir så fort lei;-)

Håper du har en fin dag

Havfruen sa...

Bra tiltak:) Ønsker damen lykke til!!

Å strikke sokker blir vel i drøyeste laget for meg som sleit meg gjennom et skjerf...
HA en super dag, klemmer fra meg:)

Hobbygåsa sa...

Det høres jo veldig så koselig ut, og enda koseligere høres det ut med Skibladnertreff - for da kan jeg jo delta :-)

Anonym sa...

Hei.Så koselig da.Har stått mange en gang nede på Kaia å sett hurtigruten kommet inn til Kr sund..Kansje de er hær i kveld hvis de jikk fra Ålesund i dag.Nydelige sokker.Ha en riktig fin Onsdagskveld i våren.Klem fra Bodil...

elle-melle sa...

Håper det blir mange sokker ut av dette!
Bloggtreff på Mjøsa hadde vært noe det. Kunne godt tenkt meg å se Mjøsa om sommeren også, og selvfølgelig treffe deg og andre hyggelige bloggdamer:))

Bente sa...

Ja, det står respekt av et slikt initiativ. Ønsker damene riktig god tur og lover å følge med på bloggen.

Inger sa...

Hei. Flott idé. Tok Hurtigruta i fjor og strikka faktisk sokker da. En tur med Skibladner er ikke å forakte og et par sokker kan man jo ta med ombord!
Inger.

Liv sa...

Dette høres virkelig moro ut. Det er noe å tenke på for meg også - om det lar seg gjøre innimellom selskapeligheter som jeg har med å gjøre:)