fredag 29. oktober 2010

Go’ hælj

PA269287

Je ønsker go’ hælj mæ bilde ta dessi tapre ringblomstra som har høldt ut, tross frost. Det er håp, tross ælt. Sjøl prøver je å hølde meg litt unna data om dagen for å spara vond-armen. Derfor er det litt sparsomt mæ kommentarer frå mi sie. Håper de bær over mæ meg tæll je blir bære. Tusen takk for ælle koselige kommentarer de legg att. Dæ lyser opp dagen når je er sur for ælt je itte får gjort. Det er omtrent som når strøm eller vatn er borte. Ælt du tenkjer å gjøra går itte læll.

Men i dag er det stas, Snuppa har hatt OD og vaske kjøkkenet frå golv tæll tak! Itte bortkaste vistnok. Vindua i stua fækk smaka vatn å, så nå er vi klar for november. Kænskje……

5 kommentarer:

Mammamiia sa...

En riktig god helg til deg også :) Og god bedring. Det er godt med gode hjelpere når noe skulle vært gjort, - og det ikke er viljen det står på, - men helsa. Flinke M! ;)Klem fra meg.

Anonym sa...

Hei.Nydelig.Nydelig farge på den.Ønsker deg riktig god bedring å en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

sologbolig sa...

Ønsker deg ei riktig god helg og god bedring. Klem.

kelise sa...

God helg til deg og! Skulle gjerne hatt litt OD her og, det blir ikke vasket så mye. Sånn er det når man er kronisk slapp. Men dattera poengterte at det var veldig rolig og fredelig og stressfritt i det minste - vi er alene hjemme og ingen løfter en finger. Så aldri så gæli at det ikke er godt for noe!!
Syns det er ille at du skal ha så vondt i armen. Vet jo ikke helt hva slags vondt du har. For et par år siden hadde jeg betennelse i albuen pga pc-en, stress, strikking etc etc, og jeg ble nesten god som ny med akupunktur. Kanskje det kunne vært noe?
God bedring og god helg!

Annepålandet sa...

Oooops, det var meg som skrev innlegget over her. Dattera hadde logget seg på PC-en min, så det kom i hennes navn... :-)