mandag 4. oktober 2010

Her er Klara

Julegave - Along[1][1]

Oktober er i full gang og det såmmå er je mæ julegaveproduksjon ;) Her er iallfall oktober-utgava mi i alongen: Klara Vinhøne

For flere julegavetips, se her hos Annepålandet

PA049019Det ser vitterlig ut som Klara er nærskyldt noen pingviner å, spesielt høne-aktig var hu slett itte. Men å kænn en forvente ta et væsen som er unfange og født på ei berghylle like oppunder Øyerfjellet? Hvis du trur hu er kvit italiener, så er det helt feil. Hu er ei ekte snøhøne. At hu er skakk må nok skyldes dæ faktum at hu er full ta tre liter vin ;) Da blir vi litt skakke, vi ændre å da…

PA049017 Klara lik og sitta i kjøkkenglaset og glåme på Mjøsutsikta. Vi får håpe hu får sjå litt dit hu kjæm å da.

PA049015 Det mest praktiske og viktige på a Klara: tappestuss derbak

Å lekker hu blir når det blir søle noen rødvinskvetter på det kvite, dæ vil je itte tenkje på. Dæ får bli mottagers problem, hehe.

 

PA049020

Ha en god dag !

11 kommentarer:

Tovepia sa...

Ny og flott layout og herlige innlegg siden jeg var her!
Vinhøna var utrolig staselig, så dette må være den ultimate julegave for vinsjurer:D
Ha en fin dag og klem fra meg;)

AnKa sa...

Råkul vinhøne, du får si til mottakeren at det kun skal være hvitvin inni den høna;D
Uff, jeg har ikke fått start på julegaveproduksjonen....
Men pytt.
Ønsker deg ei flott høstuke:)

Havfruen sa...

hehe...herlig skrevet og høna var helt super! Skeiv hadde vi også vært med 3 liter vin innabords, det er det ingen tvil om:))
Herlig høne....
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Hobbygåsa sa...

Åååå den var fin!! Ja jeg hadde ikke vært bare skeiv, jeg hadde vært død. Den tappekranen skulle ha sittet foran da, så hadde hun sluppet å sitte med ryggen til. Men da hadde det jo blitt en hane... Hehe, jeg får frisk luft altså - jeg har jo hund -den har liten forståelse for strikketid :-) Men en fotosafari hadde vært koselig! Nå er det vel meldt mye regn denne uken, men kanskje vi skal ta en tur på Eiktunet hvis det letter i neste uke? Eller noe annet hvis du har andre forslag...

bodil sa...

Hei.Kjempe nydelig Klara.Mamma mi het Klara og mamma til min bedre halvdel het Klara.Nydelig bilde.Nydelig bilde på toppen av bloggen din.Ønsker deg en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil.

asbjørg sa...

Vinhøna var utrolig kuul,kjempeflott julegave til en vinelsker!

Maret sa...

For ei herleg høne.. Denne skulle eg gjerne ha adoptert... flott til julegave. Men skjønar at det kan ikkje bli denne jula, no er det bestilling på litt av kvart, og tida strekk ikkje til..
Godt det er haust og mørke kveldar.

Mia sa...

Läcker, vill ha!! Hon har helt sjarmerat mig, din Klara :)

Frøken Fjols sa...

Dessuten er ikke høna som andre folk og hun kommer slett ikke til å bekyre seg for at ei dame i sin beste alder får noen røde flekker innimellom.
Tvert imot, hun kommer til å glede seg over andres morsomheter, mens hun selv stadig blir mer og mer tappet for innhold :-)

Berit sa...

Ja her har det skjedd mye siden sist, trodde nesten jeg var kommet feil... Flott var det!
Mye fint strikk, du har fart på strikkepinnene du.
Og den vinhøna var da tøff. Blir nok en slager i feslig lag den! Kan tenke med de kommentarene som kommer etter 3 l vin!
Og de flotte sauene da, virkelig å en fikk lyst å ha noen på gress :O)

Ble helt målløs da jeg såg alle de dukkene. Mange som jeg kjende igjen. Har noen eksemplarer av de, og skullle gjerne hatt en Annedukke. Min ble "avlivet" av min bror, og det var ikke noe å berge av den.

Håper du har fine dager etter du kom hjem. Her vaskes det både høyt og lavt. Nyhuset som vi leigde ut blir overlevert nye eigere i helgen. har vondt i fingrene etter all vaskingen, det er fordi jeg vasker mellom alle panelbordene, og det er mange av de! Støvet samles om det er nytt også.

Reiser hjem på tordag, da er det basar på saniteten. Så må jeg jobbe som en gal for det er to messer som jeg skkal være med på før hjemmebutikken opnes. Jeg lager det jo travelt selv, men synes det er kjekt også da.

Ha en fin høstuke videre.
Klem

The Knitting Seaman sa...

Jag har inte sett en sådan där vinhöna innan. Häftig! :)