torsdag 14. oktober 2010

Je er sur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advarsel: detti blir klaging og sutring frå ende tæll ænna.

høst2 126

Je veit at det hjælp hvis je sutrer litt her på bloggen. Derfor koker je meg kaffe og sætt med tæll å klaga litt nå.

Je er sur for je har vond arm, så je kænn itte strikke. Å finn en på da når en itte kænn sitta og kose seg mæ bunningen om kvæl? Joda, det er mye ænna je borde ha gjort, men det er itte så mye en kænn få tæll når høgra ølbågån skrik NEEEEIIIII!!!! Det er itte spesielt godt å ta bilder hæll, så je roter litt i foto-arkivet i dag.

Itte er det lurt å sitta for mye ved datan hæll, kjinner je. Sea høgrearmen itte er spesielt operativ bruker je venstre mye når je skriv og dæ kjinnes. Je er itte så interesert i nye vondter, så da får dæ vara å da. GRRR..Men det kænn nok skje at je finn ut at je lyt endre utseende på bloggen- for n’te gong på ei lita stund. Det er liksom ei overkommelig oppgave å fornye litt her. Litt ro i sjelen for ei rastlaus heks.

høst2 079

 

Å så somler je bort ting. I det sise har je vøri på leit etter en spesiel, gammal ting je har fønni her i huset. Je veit je putte den tingen et lurt stelle. Joda, det var sjølsagt så lurt at je itte finn att det. Je lette for ei stund sea, men tenkte je fækk vente, så kom je nok på det. Men nei da. Itte enda, så i går prøvde je å leite att da. Like dårlig resultat. Det er ganske merkelig mæ tanke på fasongen ått tingen. Den kænn liksom itte helt stikke seg bort hæll. Je har planer om å bruke den spesielle tingen i en helt bestemt anleding. Hældigvis er det ei stunn tæll. Men du væla å irriterenes det er å itte finne den. Jeg får prøve glømme-kåmmå-på-teknikken en gong tæll da. Så får vi sjå. Dæ som itte er støli hæll brent dukker oppatt, sier mor mi støtt det er leiteaksjon etter no;)

 

Okt2009 165

 

!cid_FBB71055F88A46A586CE23A228946166@EllenPCNå trur je jommen det får vara nok sutring. Kaffekoppen er tom. Sola skinn, så da skar je ta meg en tur ut under høg, blå himmel og finne att humøret. Sure gamle kjærringer er itte akkurat no stas.

 

Forresten, for litt sea bar je meg ille her på bloggen over poteta vi itte hadde fått i hus enda. I går kom dei siste opp, så det hjælp helt klart å bære seg ille her ;)

I dag er det VINTERDAGEN. Huffffffffff…………………….

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Du kan da ikke være sur på en så fin dag :-) Ikke gøy å ha vondter, håper armen din snart blir bedre!! Vet du - shopping hjelper alltid - det er det beste kjerringrådet som finnes spør du meg.

Jannickes Hjemmekos sa...

God bedring til deg, gamleheksa! Klem fra meg

Tovepia sa...

Hei du sura!.... men kan bli sur når albuen streiker og strikkinga må ligge;) For ikke å snakke om ting på godt gjemte plasser, jeg leter etter dekselet til linsa på kameraet mitt, ha DU sett det??
Kos deg med poteten i hus og klem fra meg;)

Marit -Tusenfryd sa...

Herlig det siste bildet nederste til venstre. Surheten formelig tyter ut av hele kroppen:))
Ja, men det er godt å kunne gå til "klagemuren" en gang i blant, vi er heldige som har en så lett tilgjengelig, -det behøves ikke yttertøy en gang når det er behov for litt klaging.

Vi er mange som leter etter noe vi har lagt på et lurt sted. Jeg kan ikke finne husnøklene mine, og de må jo være her et sted - jeg kom jo inn sist jeg brukte dem :))
Det er lenge siden de forsvant, så lenge siden at jeg har måttet kopiere nye.

Håper sola hjalp:))

Marie sa...

Uff da, forstår godt at du er sur. Slitsomt når kroppen ikkje vil det hovudet vil...
Håpar at du klarer å la armen kvile til du er skikkeleg frisk igjen :)
Fint det du strikka før armen streika iallefall :)))

ems:-) sa...

Godt å få klage litt en gang i blant, det hjelper det, særlig hvis noen vil høre, -og det vil vi jo:-) Poteten vår er også oppe heldigvis for nå har vi begynnt å få hvite ting som daler ned...
Lykke til med alt, kikker innom deg i ny og ned.

Havfruen sa...

Ja Huff, hehe:) Smiler jeg da, kanskje ikke så pent men...kan ikke la vær:) Du gjorde nok det beste for albuen, kom deg ut i frisk luft!! Du får fortsette med det!! Det er ikke et råd men et må må fra meg!
Den tingen du har lagt på lurt sted, er virkelig til å bli sur av!! nesten gal...håper virkelig du finner det. Ser Tove leter etter dekselet til kameraet sitt?? Er det mulig?
Ha en cool kveld, klemmings:)

Mia sa...

Nåja, om du vill kan vi syte i kor, kanske det känns bättre?
Pass på armen din, och dingsen, den dyker upp :)

Stubbetufsa sa...

Jeg håper det hjalp å bli sur!
Noen dager i ro hjelper på vondter i armer og bein, som regel,du får holde ut. Og så kan du jo være på utkikk etter det forsvunne mysterium... har du sett rett fram?

Guri sa...

Hei!Så mange flotte bilder du har her! Jeg vil kikke litt mere her hos deg :)
Så i bloggbutikken min at du ønsker bambuspinner. Send meg fullt navn og adresse på mail, så skal du få oppgitt hvilken konto du skal betale til. Jeg sender pinnene når pengene er på konto. Jeg holder av pinner til deg til jeg hører fra deg.
mailadr min: hjertegoh@hotmail.no
hilsen Guri :)