torsdag 15. januar 2009

Den største glede du kan ha,

~det er å gjøre andre glad!  Je veit itte om det var dæ gubben tenkte på, men je vart iallefall gla i går da hænn helt uten mas frå mi sie hadde vaske bil min. Nå var nok dæ en takknemlig jobb, en slik jobb der en ser resultatet ta innsatsen, for den bilen var møkkete. Det hjalp litee å kjøpe bil mæ farven Urban Grey, gitt. Salt-møkka sætt seg på læll.

Jan2009 172 Den ændre glea måtte je gi meg sjøl da en doktor-undersøkelse sa at je må fortsætta dænna hersens dietten min enda noen måneder. Da fænt je ut at je måtte shoppe no je itte har bruk for og da vart det denni boka. Her er det virkelig mye flott å laga mæ strikkepinna. Derfor skulle jo boka vara ganske nyttig å ha i samlinga,  men for den som får vonde armer nesten bære ved å tenkje på strikkepinner, så... Vel, je kænn strikke hvis je itte blir for ivrig og er flink tæll å ta pauser, men å lett er dæ da, når en er ivrig?

1 kommentar:

monicas hobby sa...

hei det va nå fine bilda du hadde der med treverket .... e ganske fersk med det her blogginga men det e kjempe atrig å trykke rundt å lese ...

ha en fin dag videre å god helg