fredag 2. januar 2009

Et bittelite mirakel

~har juleværet vøri.

Jan2009 040 På de 20 åra je har bodd her har det ældri vøri ei så vind-fattig jul. Og itte trur je noen savner vinden hæller ;) Det er ny rekord mæ klar margin at vi har hatt julekræns på døra i 11 dager uten at den ser ut som den er "tøggin og utat-sputte".  Denni væsle saken frå Nille har klart å bryte den forbandelsen at hår gong vi har prøvd å ha ut litt pynt, så har det blesi opp. Riktignok gikk det gæli mæ no pynt like før jul, men da var itte denni saken innkjøpt. Det blir itte akkurat tæll at det frister å ha ut no dyrt og fint.

Akkurat nå er det et lite vind-drag, bære nok tæll at rimfrosten forsvinn og det kjinnes litt surt ut, men såpass må en vel tåle nå etter å ha økt spekklaget litt mæ solid mattinntak i jula.

 

ETTERSKRIFT: Sea vind økte på og je skulle bort en tur, tenkte je å redde innatt denni saken mens den var like hel. Je har vel itte helt tru på at produsenten i Østen en stann har sløse mæ limet, prisen sa at kvaliteten sikkert er så som så. Og hva skjedde? Joa, je fækk 'n laus OG SLÆPTE'N ner, så nå er'n litt ødelagt læll. Men itte mer enn at en knipin totning fikser det før neste jul.

1 kommentar:

Sologbolig sa...

Godt nyttår! Håper du klarer å fikse kransen din. Så nydelige bilder du viser i innlegget under. Eg har vert uten internet i heile jula så eg er litt akterutseilt, men kjem sterkt att på nyåret.