torsdag 8. januar 2009

Typisk.... :(

Når je bære skar sætta meg ner såvidt å skrive no'n linjer på bloggen i æll hast, så byner det å "boble i huggu" og je finn bilder her og der og det bæller på seg mæ skrivinga. Så skar je vara litt kreativ mæ redigeringa, ~og så går ælt i bæll. Det er harmelig å slette ælt, bloggen blir rotete og tida går. Den væsle halvtimen je kænskje hadde tenkt blir både én time, to timer og mere, og mye mere... Men det er liksom så vanskelig å gi seg når en ælt har drivi SÅÅÅ lenge. Derfor ser det førje innlegget mitt om bondens vinterhverdag slik ut som det gjør. Uansett å je gjør nå, så hopper bilda fritt rundt, ser det ut for. Da er det jo et greit alternativ å slette ælt, men så har je så vanskelig mæ å kvitte meg mæ ting je har klundre litt mæ, je da. Itte at verden blir et dårligere stelle fordæ om ingen får lesi detti, for så mange er itte innom her læll, men harmelig for je kunne jo brukt tida tæll å produsere no mere hændfast. Je lik liksom å sjå at det blir no ut ta dæ je gjør og har itte helt tålmodigheta tæll å byne på nytt att støtt. Er det noen som har litt tålmodighet "tæll salgs?" Dæ kunne jo vøri tittel'n på detti innlegget, kænskje...

bilde 011

4 kommentarer:

elle-melle sa...

Det var da fine innlegg, både dette og det forige. Kan ikke se noe galt noe sted jeg.
Det høres ut som bonden har mer enn nok å gjøre vinterstid også. Det minnet meg om en artikkel som stod i et hageblad for en tid siden som handlet om hva gartneren gjør om vinteren. Han hadde sitt å drive med han og.

Annika sa...

Tusen takk for kommentar på bloggen min:) Kjekt å oppdage nye bloggar. Mange flotte bilder her:)

heidi sa...

Kjinne godt tel problemet je da! Syns nå innlegga dine ble kjempefine uansett.

Anne på Moseplassen sa...

så flott bilde da!

Du, layout på blogger (blogspot) er ikke enkelt, og mange ting må man bare finne seg i. Jeg synes dog at ditt innlegg om bondens vinter så fint ut jeg da, kan ikke se hva du synes er galt.

Ellers så bruker jeg lagre knappen ofte. Mange av mine innlegg blir til over en lengere periode, på den måten sliter jeg meg ikke ut. Det er enkelt å finne frem innlegget igjenn, bare passe på å fikse tidsstempelet så det ikke postes som ett gammel innlegg.

Forresten, jeg nekter å bruke programmet, men om du er intressert så er det endel blogspot-bloggere som bruker programmet Live writer. Det er visstnok enklere å fikse layout der. http://download.live.com/writer