mandag 14. juni 2010

Myrsnipa har mageknip ;)

Det er vel slik det er å vara mor. Eller riktigere sagt Hønemor. Snuppa har muntlig eksamen nå og mor går rundt mæ sammarsfugler i magan. Nå er vel itte akkurat en eksamen på videregående alvor på liv og død, men akkurat nå kjinnes det ganske viktig. I mårrå er det ændre ting som er viktig. Livet er rart slik :)

 høst 162

Det blir nok flere slike dager i livet. Da en har lysst tæll at “vesle-ongen” som slettes itte på noen måte er liten lengre, skar få sleppe lett unna og at’n kunne tenkt seg å ta støyten sjøl. Men dæ er jo ganske urealistisk og en blir jo itte vaksin uten å få prøvd vinga sine sjøl. Men mor sin maga er altså ganske urolig.

bilde 051

6 kommentarer:

Mammamiia sa...

Ja, jeg kjenner til den følelsen der ja.... Skulle så gjerne ha tatt støyten for disse småjentene våre (uansett hvor store de er). Men jenta klarer seg fint, skal du se! Jeg har trua!! :)))

Og nå skinner sola og... Jommen! (...det er jo et godt tegn??)

Marit -Tusenfryd sa...

Vi har vel alle vært der fra tid til annen, når det er noe særskilt på gang hos ungene våre enten de er små eller store. Godt er det likevel at vi ikke kan ta støyten for dem i alle ting, for det er på slike ting de vokser og får erfaringer som er nødvendige og viktige for resten av livet.
Men....

Det går nok bra skal du se:))

Hobbygåsa sa...

Hehe, nå trodde jeg du hadde studert fuglene så mye at du virkelig så at fugleungen hadde mageknip :-) Dette går så bra så mamma, disse unge har en utrolig evne til å klare seg på egne ben :-)

Hobbygåsa sa...

Hehe du skal få en advarsel før krypdyrene kommer :-) Egentlig var de faktisk ganske så søte de fleste av de-bortsett fra den gedigne hårete edderkoppen :-) Neida, turen gikk forbausende bra, jeg tror jeg ga meg akkurat i tide. Egentlig hadde jeg ikke noe valg, for jeg skalv sånn på hendene at jeg fikk dårlige bilder :-) Så onsdagen ser grei ut foreløbig :-)

Jannickes Hjemmekos. sa...

Dette går bra, gamleheksa - kjenner følelsen. Ønsker deg en fin uke. Klem fra meg

sologbolig sa...

Ja, slik er det og slik blir det nok heile livet. Men viktig at dei kan ta støuteten sjøl, det gjer dei godt rusta til ulike situasjonar i livet. Ha ein fin dag, her skin sola igjen etter ei hustrig helg. Klem fra Sigfrid