tirsdag 1. juni 2010

Overdose galskap

P5317032

 P5317040 

P5317057

  P5317076

 

P5317068 

Det er itte godt å hølde seg i skinnet når en ser så mye morosamt å knipse etter væga en lovverer. Derfor blir det nok ei durabli overdose makrobilder her for tida. Det er bære å beklage, men slik er det i min verden. Har je dilla på no, så har je. Å da blir det mye ei stunn. Trøsta får vara at det bruker å gå over. Ei ænna trøst er at det er frivillig å innom her. Men det er koselig at så mange kikker innom og je er vældi gla for ælle kommentarer (nei, je har slett itte glømt dekk som kommenterer muntlig, kjæmpekoselig).

P5317061

Slik ser Gamleheksa ut når hu triller tur senga om mårrån, omtrent iallefall ;)

 

Nå er det jammen juni ælt og det er i denni måneden det snur og går mot mørkere tider…..

Ha en fin dag!

7 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så lenge det er så flotte bilder det blir overdose av, så gjør det ingenting :-) Syntes det er flott å se alle blomstene jeg, det er ikke akkurat slik at jeg har så mange selv. I dag er det jeg som har svaner - fra Oslobyn. I helgen ble det faktisk litt tid til å ta bilder også innimellom. Kos med sommervær så man kan være litt ute.

Ruth sa...

Har du makrolinse du da? :)

Det blir aldri overdose vet du. Det er jo fantastiske å få se blomster på så nært hold for oss som IKKE har skikkelig kamera. ;)

Man kan ikke få overdose på sånt heller. Man skal skjemme bort seg selv, det forhindrer nevroser og eksem. Det mener nå jeg.

monica sa...

nyt vært ett bilde fra deg og koser meg glugg ihjel. Du er flinken du!!!!

Trollkåno sa...

Åjau, me toler mykje av detta slaget......du dyktige fotograf!!!

Strikkebesta sa...

likar så godt denne galskapen din at eg heilt sikkert kjem til å skaffe meg ei macro-linse før sommaren er omme:)
Flotte bilete tett på igjen!

Vibekes lille grønne sa...

Nydelige bilder og jeg misunner deg den makrolinsa! Ikke noe problem med overdose når bildene er så vakre heller. Tror det er viktig å gjøre det man har lyst til, spesielt når det gjelder kreative ting! Ha en fortsatt fin fotouke! :)

Marit -Tusenfryd sa...

Jeg liker sånne overdoser jeg:)
Men jeg liker ikke å tenke på at det er i denne måneden at sola snur. Håper det blir mange, mange lyse og varme dager denne sommeren!