mandag 21. juni 2010

Sammar-solverv

Huff, je lik itte tenkje på at om en times tid “snur” sola og det går mot mørkere tider. Det er bære å tenkje på at nå er det årets lengste dag og kose seg mæ sola som skinn.

Je har vøri ute på en liten foto-tur i dag å. Oppdraget var en pjokk på snaut 6 mnd. Hænn ville på ingen måte smile på kommando ;) og var ganske så opptatt ta å låne kamera. Når dæ var borte, kom smilet fram:) Det er vel slik det skar vara da.

P6217796

PS. Det var dårlig mæ øl i foto-bagen både i går og i dag. (Hvis du les mitt forrige innlegg)  Bilda i dag kunne forresten sjå ut som dom var tin i lett rus. Det er itte lett å få fokus på en slik kjapp, liten kar gitt. Men innimellom gikk det jo bra. Da er det fint mæ digitalfoto-velsignelsen at minnekortet er stort :) Slik var det på konfirmant-seansen i går å. Je kænn ITTE skryte ta stor fantasi. Sea je har glømt å spørje konfirmanten om lov tæll å vise fram no, så får je vente litt mæ dæ.

HA EN FLOTT SAMMAR-SOLVERV

Juni2009 090

 

7 kommentarer:

Mammamiia sa...

Ja, det går mot kortere dager, - men vi må ikke glemme at det først er nå at varmen kommer da. :) Hele juli og august, - og september med - kan være solrike og varme! Snart kommer jordbæra, - den norske - og DA er det sommer for meg! :)Jeg er jo Lensviking...! ;)
Nyt de varme sommerdagene du, Heksa! Jeg har bestilt mange av dem i år, - de er nok bare litt forsinka. :)

Så gode små barnehender!! Sånt rører et gammelt mormorhjerte...
Ha en super mandag!

bodil sa...

Hei.Så koselig det øverste bilde.Nydelig.Nydelig solsikke.Elsker Solsikker.Får se på det å vente på Sommeren hær oppe på Nodvestlandet.Surt.Ha en riktig fin Mandagskveld.Klem fra Bodil.

Marit -Tusenfryd sa...

Det er nå det virkelig begynner:)))
Husk å nyte, og varmen og lyset varer lenge, lenge ennå!!

Det var et fantastisk nydelig bilde av små barnehender. Du er virkelig ikke fantasiløs, det var knakende godt!!

Rosa sa...

Vakkert bilete av lubne små fingrar! At du er fanatsilaus har eg vanskeleg for å sjå for meg.... Best å ikkje tenkje på det med sola - sommaren har jo ikkje begynt endå!!

MajorogMeg sa...

Herlig bilde av lubne barnehender:)
Sola snur og vi gikk glipp av sommeren. Bare regnet holder seg unna...så vi får malingen opp på huset!! hehe:)
Ha fine dager, klem fra meg:)

Maret sa...

Full fart her....
Om eg kjem til Gjøvik den 6.7. om kvelden og vi tar skibladnertur på tirsdag... passer det!

Hobbygåsa sa...

Ikke lett å være fotograf nei, ungene skjønner virkelig ikke at dette skal være bilder de kan kose seg med om mange år :-) Øverste bildet ditt er jo kjempefint da! Ja det er det nederste også, håper inderlig ikke dette er så langt andre solsikker har kommet i blomstringen denne sommeren... Da er min litt sent ute...