tirsdag 22. juni 2010

Så seiler vi på Mjøsa- BLOGGTREFF !!

- itte i en sprøkkin hålk forhåpentligvis, men mæ Skibladner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         En spøk blir tæll virkelighet.

Da Maret mæ følje skulle på Strikketur på Hurtigruta i april, så fleipe vi litt mæ at det var dårlig mæ Hurtigruteanløp her i Innlændet. Sporty Maret tok den på strak arm og utfordre tæll blogg- og strikketreff på Skibladner. Å jammen ser det ut tæll å bli en realitet.

TIRSDAG 6. JULI.

Det er vel en del som er på ferie på den tida. Men på den ændre sida, så går det jo ann å planlegge ferieturen innom Norges indrefilet, Mjøsa, akkurat på riktig tidspunkt .

 

skibl

Vi har itte helt klarlagt å lenge vi blir ombord, men iallefall frå 12.40 tæll 17.20, kænskje lengre. (Nærmere opplysninger kjæm seinere) Over her ser du anløp og steller du kænn gå ombord. Hvis du vil bli mæ, så er det kænskje greit at du legg at beskjed i en kommentar hæll sender meg en e-post tæll gamleheksa.online.no. Itte for at vi skar ha så nøye tall, men det er kjækt å væta åkke vi skar sjå etter, slik at vi finn næn fort ;)

Det er jo fritt for ælle å seile mæ Den Hvite Dame, så hvis flere familiemedlemmer vil bli mæ, så er jo dæ bære flott. Vi legg nok itte så strenge rammer for åssen vi skal ha det, for mat får vi kjøpt ombord.

Tenkj litt på saken. Det er f. eks itte mere enn to timer frå Oslo tæll Gjøvik. Det går tog og buss. Har du fysst ti turen hit, så kænn je jo likegodt anbefale en tur innom Helens hage.

forside Bildet er lånt fra www.fredholm.no

Restaurantbåten VIKEN II ligg noen kilometer unna Fredholm og der får du en matbit og no godt i glasset. Åpent hver dag 12.00-22.00(23.00)

Så har vi Dukkehjem på Kapp åpent alle dager unntatt mandag, 12.00-16.00.

Så det er flere gode grunner tæll å ta turen hit. Viktigst er sjølsagt å hælse på koselige bloggere. Å du treng slett itte strikke, sjøl om utgangspunktet egentlig er sokkestrikk tæll damer i fengsel i Albania. Du treng itte blogge en gong, bære ha lysst tæll å vara mæ på tur.

Altså viktig dato :

Tirsdag 6. JULI 2010,

blogg-treff på Skibladner

8 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Håper mange dukker opp:) Kos dåkker:)

Så på Tovepia sin blogg at du hadde "vært her i natt" hehe. Du er hjertelig velkommen:) Men husk sydvest!!
Klem til deg:)

Mammamiia sa...

Åh, - gratulerer sjøl du, - du burde nesten fått en premie som besøkende nr. 5000 :) Skal se hva jeg finner på... ;)
Fillern også, den 6. juli er jeg nordafor på ferie. (Og kanskje på toppen av Fonna?) Er det ikke bra typisk? Dette hadde jeg definitivt blitt med på, hadde jeg bare hatt vett til å holde meg hjemme. Jeg får imidlertid håpe det blir så vellykket at det blir en reprise eller to. :D

Annepålandet sa...

Buu, da er jeg på ferie. Hvorfor går jeg alltid glipp av det morsomme? :(

Maret sa...

Men eg kjem....

gledermeggledermeggleder,.......

Rosa sa...

Det høyrdest kjekt ut!! Om gode makter - og snille svigerforeldre - står oss bi, så håpar me på ein tur til Biri i august ;) Strikketreff på Mjøsa kan nok bli verre....

mormonsen sa...

Helt enig i at 6. juli er en viktig dato, jeg ble jo født den datoen.
Men blir nok litt for langt å reise helt ned til Mjøsa for å feire. Men tiltaket er superbra!

Hobbygåsa sa...

Det høres koselig og gøy ut! Håper dere blir riktig så mange, og at dere får knallvær!

Trollkåno sa...

Å, der skulle eg gjerne vore.............kos deko!!