onsdag 16. juni 2010

Svanesjøen II

Så kom vi øss endelig på foto-tur, Hobbygåsa og je ;) Dæ er en tur som har vøri planlagt omtrent like lenge som det tæk å forberede en Sydpol-tur. Vi tæk nemlig værforbehøld vi, hehe.

P6167474 P6167477 

Nå har det seg slik at Hobbygåsa og Gamleheksa itte er dei fødte naturfotografer, akkurat. Det er no feilkonstruert mæ tålmodigheta. Derfor var det like før det vart tur i Fugleparken på Raufoss i stella. Reinsvoll-svanen var nemlig ittno sosiale i dag og snudde for det mæste bakenden mot øss og svømte langt unna. Det var da den stygge drømmen om svindyre telelinser dukke opp att (men det gikk over att,far). Itte engong Hobbygåsa sine sirlig oppskørine brødbiter var bra nok. Vi kældte dei majestetiske fugla no som itte egner seg på trøkk, gitt. Men så var det ei linerle som distraherte øss litt og plutselig hadde det gått to timer i solskinnet. Det er mulig at skravlinga itte er helt forenlig mæ å lokke tæll seg uoppdragne fugler, men det går da itte ann å hølde kjæft når en møtes, gjør det vel? Men minnekortet var slettes itte like tomt ved avreise som ved ankomst, så no hadde skjedd.

P6167478 P6167497

 Stereo-dykking etter mat

 

P6167454

Etter lunsj må det tæll litt kroppspleie. Det er helt vanlig på Reinsvoll å legge huggu under halefjøra,

P6167453

og så riste seg litt tæll slutt etter et bedre måltid ;)

P6167458Ande-mor hadde mere enn nok mæ å passe på denni flokken. Småttinga var mere under enn over vatn. Tæll ærgrelse for fotografen.

P6167419Her er Fru Linerle som distraherte øss. Her har a treft på en ong pode vi itte er helt sikker på åkke er. Je såg itte at a hadde selskap før je hadde ti bildet og forstørre det litt :)

P6167423 

Fint å spile seg sjøl i vatnet

 

 

 

Det er jo itte bære fugl å sjå.

P6167465En båt mæ ei godt brukt åre.

P6167493En skigard som har vara ei stund.

Den æller skarpeste kænn sjå atti ei spesiell gås, nemlig ei Hobbygås på detti bildet ;)

P6167517To “fly-striper” som krysses.

Dæ må vel bety at Hobbygåsa og Gamleheksa snart treffes att for nye eventyr.

Å ei Gammal Heks som ser at hu må pusse linsa si, her var det lurvete mæ prikker ;)

Takk for en fin tur.

10 kommentarer:

Hilde C. sa...

Det var jammen en god beskrivelse av hvor innmari frustrerende det kan være å ta bilder av dyr. Men jeg syns du fikk flotte bilder og en veldig god historie :-)

Annepålandet sa...

Fine bilder! Men det er liksom litt enklere med blomster - de står der de står. Men vi som har vokst opp på 60-tallet, har jo sett på Sverre M. Fjellstad og Naturmagasinet - det var ett av ukas høydepunkter i heimen hos meg. Og da vet man jo at en naturfotograf må ligge i telt (kamuflasjetelt), gjerne i noen dager, for å få blinkskuddene sine. Så det var nok det som manglet. Eller truger, kanskje?
Ha en finfin torsdag!

Petunia sa...

Så koselig dere har hatt det! Jeg er sikker på at om det ikke ble noen gode bilder, så hadde dere kommet hjem i like godt humør for det!
Jeg har forsøkt det brødtrikset med svaner jeg også. Nope! Nytter ikke. Men jeg fikk kun et bilde til heading på bloggen av svanebildene.
Kjempefine bilder, Gamleheksa:)

Tovepia sa...

Dere koste dere stort på denne turen, tenker jeg;) Og flotte bilder fikk dere også!!

Ha en god dag, ikke med hodet under vingen;) Klem;)

Laila -Karin sa...

Kjempefotte bilder fra turen som ser ut som den har vært svært så koselig.
Ha en strålende fin dag.
Klem

Sagt Med Hjertet sa...

Du har noen fantastiske bilder her inne på bloggen din! Og det til tross for hvordan de ikke tar regi disse dyra. Jeg bor sammen med både hund og katt og synes Aldri jeg får et skikkelig fint bilde av noen av dem.

Alt godt fra Eirin

Om å få livet snudd på hodet.. sa...

Så utrolig mange nydelige bilder! Det ser ut som det er skikkelig varmt og deilig hos dere.,. Det er det ikke hos oss! Gleder meg til nordavinden forsvinner.. Ha en fin dag! :)

Hobbygåsa sa...

Det ble jo riktig så fine bilder ut av turen, så vi får nok si oss fornøyd ja. Jeg fant meg selv på bildet jeg, men jeg tror ikke noen andre klarer det hehe. Og jammen var det en liten bebis som fikk mat, så gøy! Denne kan jo umulig være istand til å fly, så jeg er utrolig imponert over at den ikke sa et pip når vi lette etter den. Det er barneoppdragelse det! :-)

MajorogMeg sa...

WOW for en fotosafari dere har vært på. Den ga knallfoto!! Godt å se blå himmel også, hehe, her er det helgrått:)
Ha en super torsdag, klem fra meg:)

Helena sa...

Veldigt fine bilder du har tatt, så skarpe og tydelige. Lykke til videre.