mandag 26. juli 2010

1-2-3

For tredje gong denni sammar’n har je hatt anledning tæll å kose meg i Helen sin haga. Denni gongen sammen mæ Hobbygåsa. Hår gong er hagan en ny opplevelse. Den lever og har stadig nye skjønnheter å by på. Har du itte vøri der enda, er det åpent lør og søn 13.00-18.00 t.o.m 28 aug.

P7258801

Denni gongen har je kikk litt ekstra etter dei uvanlige blomma i Helens haga. Slik som ei Boble 1965, dæ er jo som den fineste rosa for noen ta øss. Gule og orange blommer er heller itte dæ det er mæst ta, men det finnes. Kom og sjå sjøl ;)

P7258741

P7258728  

P7258742

P7258745 

P7258772

 P7258764

P7258761 

P7258777

P7258762

11 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Takk for i går, det var en opplevelse! Mye søvn har det blitt etterpå, men jammen var det verd det :-) Har nettopp sett igjennom mine bilder, og der var det mye fint gitt. Kos deg i regnværet!

Tovepia sa...

For noen bilder av tydeligvis en herlig hage! Skulle vøri der je å:)
Ha en super kveld, her er det bare SOL:D
Klem fra meg;)

Mammamiia sa...

Så koselig tur dere må ha hatt! :) Kjempeflotte blomsterbilder - som alltid! :) Også så flott at dere rakk turen før denne dusjen fra oven kom....

Confession time: Det ble ikke noen tur på den "store" Fonna på meg - kun den lille (der man faktisk kan kjøre nesten helt opp....) Men NESTE gang, - daaaa! :)
Ha en flott mandagskveld.

asbjørg sa...

Tenk å ha DET huset og DEN hagen,ja det hadde ikke vært meg imot!
Nydelige bilder!

Stubbetufsa sa...

Vakkert! Helt flott!

hobbyentusiast sa...

Oi Oi oi for en fantastisk HAGE du har, og fint hus.Og det beddet mot huset ditt pryder og spraker med alle de flotte fargene. Nå ble jeg inspirert til å fortsette arbeidet her hjemme med vår nye hage. Vi har startet helt på nytt, pusset opp den gamle. Flyttet på alle bed unntatt rosebeddet mitt som ble lagd i fjor.

Trollkåno sa...

Du hendelse!
Tenk å ha det slik "på stell" som her....skulle vore artig å vandre rundt og sett det med eigne auge..........
Reknar med at det står ved lag at du er oppteken på laurdag 7 aug.
Tenkte på at Mjøsmarkedet er ope fredag kveld òg, men det er kanskje like kjekt å møtast ein anna plass.
Kva meiner du????

Marie sa...

Like fint som då eg var der :)))

sologbolig sa...

Hei og tusen takk for gaven som låg og venta i postkasssa da eg kom heim fra ferie i går kveld. Lukta deilig te allerede før pakken var åpna. Sjøl om eg er ei kaffikjerring så syns eg det er godt med te på kjølige kveldar, så denne skal nok brukast.Smart tesil også. Kjøkkenkluten var kjempefin, flott mønster også. Eg skal laga innlegg om et par dagar, her blei det litt travelt da vi kom heim til kaputt fryseboks og på på verandaen har skjorer og kråker hatt glade dagar ....fuglaskit over alt og i ettermiddag kjem besøk. Dette har vert ein jobbedag for å si det sonn !! Ha det bra så lenge og ha ein fin dag ! Klem fra Sigfrid

sologbolig sa...

Glemte å si at det var ein utrulig fin hage du har besøkt.

Hobbygåsa sa...

Ok, nå har jeg fundert lenge nok... Si meg har du vidvinkel?? Har vært inne tusen ganger og sett på bildene dine for å prøve å finne ut av det :-) Forresten, du er tilgitt siden det var en skrivefeil :-)