onsdag 28. juli 2010

Råflott !!

Mere ferie!!! Trur du itte Gubben bevilge seg 1 1/2 feriedag etter at det hadde regne 30 mm her a. Så kom vi øss på hytta i år.  3 år sea sist for min del. Itte for at hytta ligg 8 timers gåtur innpå Finmarksvidda, den ligg faktisk her i kommunen. Men litt å gå er det og for bratt tæll dæ meniskskadde kne jeg hadde i fjor.

P7270090 Sætervollen gror att

P7270071 Her har noen virkelig boltre seg sea sist vi var her, æsj!

P7270137 Detti er nok ei sænnhet mæ moderasjon når en ser på bildet over ;)

P7270079Mange har så flotte blommer og arrangement på hytteverandaen. Her er våres pynt, hehe. Den stikk så villig opp mellom golvborda, er villig og lettvint , sjøl væl 650 m.o.h ;)

P7270125

P7270083“ Lokalbefolkningen” syns vi var noe irriterende inntrengere

P7270087

A mor sjøl prøvde sitt bæste for å få øss agale att fortest mulig.

P7270135 Gubben fyrer støtt på full guffe mæ gangdøra oppe, bære for å få brukt opp litt ved. Vi er der så sjelden at veden blir gammal. Dessuten skulle det vøri høggi rundt øss for å hølde den gamle sætervollen inntakt. Men da lyt skålen altså tømmes fysst.

P7270128

Da det vart brå bestemt at det vart hyttetur, så måtte det tæll strikking for anledningen. Je rakk bære å fata fatt ti dæ gånet som låg øverst i bunken. Tusen takk, Hobbygåsa :)

P7280147 Det var flere slike på gang, men dom hadde en farve som sa VENT. Denni var imidlertid klar og havne i hekse-truten. En lyt jo passe på C-vit inntaket sitt, vettu.

P7280139 Så tællbarsatt tæll hårdagslivet bak de sju blåner

6 kommentarer:

hobbyentusiast sa...

Jo takk, jeg ser jo nå at jeg var litt rask til å lese. Ble helt bergtatt av alle de flotte blomstene. ;o)

Hobbygåsa sa...

Ja det er lett å se at dere må på hytta LITT oftere :-) Men kos at dere kom avgårde nå da. Det ser jo så herlig ut der, stille og rolig, og er de dyra slik som på vår hytte så vekker de deg kl 06.00 med bjelleklang :-) Herlig - min kjære hopper like høyt i senga hver morgen :-) Flott at garnet kom til nytte da, spennende å se hva du finner på. Men du - jeg nekter å bli kallt Hobbygåså altså - selv om du aldri så mye bor på Toten :-)

Tovepia sa...

Du må sannelig komme deg dit litt oftere, for det så jo virkelig idyllisk ut!

Ha en flott kveld og klem fra meg;)

Mammamiia sa...

Åh så koselig det så ut på hytta deres! Heldige dere som har den såpass nær... :)

bodil sa...

Hei.Så koselig,nydelig sted.Stilig tekst på dolokket.Fikk nå så lyst på kromkaker med multekrem når jeg så den multa.Nydelige bilder.Ha en riktig fin Sommer videre.Klem fra Bodil.

62 modell sa...

Så koselig det er på setra deres.
Håper det blir flere turer for deg nå.
Jeg synes at hele landet gror igjen!
Fra et år til annet så er det nesten ikke til å komme frem.

Ha det riktig fint resten av uken..

Mvh Wenche