fredag 2. juli 2010

Tider skal komme, tider skal henrulle

Ja, dæ syng vi rundt juletider, men jammen syns je tida henruller nå om sammar’n å :) Daga fyk agale og je surrer mæ. Spesielt my blogging blir det itte, men dæ kænn vente tæll vinter’n. Nå er det om og gjøra å nyte hårt minutt mæ sol. Itte tæk je bilder hæll, nesten litt merkelig. Men je gleder meg tæll neste viku. Da kjæm det besøk frå Florø, Skaun og Rørvik.

Je var på konfirmant-fotografering for litt sea og nå har je kømmi hau å spørja om je kænn blogge den flotte konfirmanetn. Å jammen sa dom ja. Så her er a altså. Å når je fysst talar på tida som flyg, så er det slettes itte lenge sea vi vente på at M skulle kåmmå tæll verden, og sjå her nå! Stor jinte. Vaksin (nesten da)

P6207632

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Detti bildet er vel itte akkurat verdens beste, men det hjertligste. Det er vanskelig å fløtta sol og bakgrunn riktig i forhold tæll næn gitt, når en itte har æll verdens tid og itte mere lysutstyr enn en ekstra blits (neida far, je treng ITTE lysutstyr ;)

P6207638

Et bilde sammen mæ kjæresten er jo prikken over i’en og mye morosammere enn å posere åleine ;)

Takk M, for at je fækk kåmmå og plage deg på den store dagen.

Over tæll litt ænna:

For deg i Mjøs-distriktet kænn je friste mæ Helen sine egne bilder frå Hagen på Fredholm. Sjå HER. Frå i mårrå er det åpent hår dag i to vikur. Å je kænn fortælja at det er finere i virkeligheten enn på bilder, samma å flink Helen er tæll å ta bilden. Tenkj dufter, lyd og synsinntrykk. Det bør oppleves.

Go hælj!

9 kommentarer:

Marit -Tusenfryd sa...

Åhh så romantisk og flott!
Supre bilder og flotte ungdommer.
Blogging blir det ikke så mye tid til for meg heller, men det gjør jo ikke noe. Dagene kommer da det blir mer fart i den igjen tenker jeg.

Tovepia sa...

Flotte ungdommer som har hatt en god fotograf!

Her har det vært varme og sol,men nå er jeg redd regnet kommer...igjen, men egentlig er det gode meldinger;)

Ha ei flott helg og klem fra meg;)

karna sa...

Fine bilder du har tatt, ble du tinget til bryllupsfotogaferinga i samme slengen ,-) God hælj, klæm

Petunia sa...

Så fine konfirmasjonsbilder:) Virkelig flotte!!
Helgen har senket seg her! Vi skal ha feire i 3 uker og har bestemt oss for å være hjemme og jobbe i hus og hage og gjøre alt det som vi ikke får tid til ellers! Jippi sier jeg for jeg føler jeg har så mye som jeg ikke strekker over og få tatt litt av presset av det fra meg, så blir jeg kjempeglad. Noen dagsturer blir det lell, men ikke noen Sydentur eller noe slikt.
Ha en finfin helg:)

Anonym sa...

Hei.Nydelig ungdom.Virkelig vakker.Kos deg masse å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Anonym sa...

Hei du !

Detta kæn du, Gamleheksa ! Sku nesten tru du er fottograf, vettu :-)

Kos deg med sammarn, hæn kjem itte att mæ dæ fysste !

Bagatellar sa...

Flotte bilder av konfirmanten, og heldige med været og, ikkje alle som var det av årets konfirmantar.. Har oppdatert meg litt her hos deg no, blir sløvt no sommarstida her og, må nyte det vesle me får av sol og varme medan me kan:-)

oddi sa...

Så flotte bilder av de unge! Tenk om noen år, når de kan se tilbake på denne merkedagen ved hjelp av dine fotografier. Godt jobba!

God helg!

Annepålandet sa...

Hei! Det var flotte bilder! Og gøy å ha for konfirmanten senere.

Skal prøve å få med meg gemalen til Fredheim i løpet av sommeren. Fantastisk at det finnes en slik besøkshage her i Norge også.

Ha en finfin helg!