mandag 12. juli 2010

Fræmenfolk tæll gards

Vi har hatt slik “inn-på-garden” opplegg noen dager nå. Skikkelig koselig har det vøri å ha fått besøk både herifrå og derifrå.

Etter at Maret og je hadde feriert to dager rundt i nærområdet her, kom det to arbeskarer og ei mamma frå Marøya og bles støvet ta væl bortgjømt redskap.

P7088083

Dagen etter kom det turister på retur frå Egypt tæll Skaun

Etter mat på Viken II vart det kaffe i solveggen.

P7098113

På lordan kom det mere storfint besøk. Marie frå Heimdalshagen og Bonden hennes kom ens ærend frå Bokn tæll Toten for å sjå Helen sin hageFredholm. At det bor ei Heks i nærheten gjorde at stoppen vart litt lengre: mæddan på Viken II og kaffe og grunnlovsdessert i skyggen i Hekseheimen. Å en liten innføring i Toten-jordbruket attpå ;)

P7108166

Tusen takk for besøket ælle sommen

Så langt en begivenhetsrik slutt på vikua og det kjæm mere…..

3 kommentarer:

Marie sa...

Så koselege bilde :)
Du har hatt travle dagar i det siste du då :)
Lørdagen hadde du hendene fulle med vestlandsfolk heile dagen. Guiding både til Fredholm og til Toten hotell. Kjekt å ete saman med dokke på Viken 11 Og koseleg å kome på hagebesøk og få kaffe og deilig grunnlovsdessert :)
Skal helse frå bonden her også, han var storleg imponert over eigedom og maskinpark! Han kunne tenke seg at eg også laga sånn god dessert, så den falt i smak den også :)

Ta kontakt om du er på desse kantar, eg hentar deg eg veit du :)

Klem :)

oddi sa...

Så koselig, og så fine bilder. Det er nå trivelig med farende folk, synes nå jeg. Og sommeren er tida for glade folk i farta. Kos dere!

Rosa sa...

Det seier vel ein heil del om gjestfriheita i hekseheimen, med så mykje besøk innom på kort tid!