tirsdag 6. juli 2010

Å jinta sa tæll sønnavind

Rør itte sløret på hatten min…..

Nå går je sjelden mæ hatt, men lik å ta bilde ta blommer. Dæ er sænnelig itte lett når det blæs mæst hele tida. Da blir det slike bilder som under her og dæ er itte stas.

P7057948  Det er bære når ting høld seg i ro og en får fokusert.

P7057947

Å ta bilder ta blommer krevet faktisk litt tålmodighet dæ å. Det blir mange bilder som bære egner seg for søpledunken. Men så er det ett og ænna lyspunkt innimellom da, som blir nogenlunde bra. Da blir Gamleheksa glad :)

P7057975 

P7057970

P7057956

P7057959

P7057952

P7057944

Nå skar je svinge meg agale etter melodien tæll Sønnavindsvalsen og møte Maret. Da blir Så seiler vi på Mjøsa som blir melodien for resten ta dagen. da vil vi itte ha særlig vind.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Hadde tenkt å være med på Mjøsa i dag.Hadde fått avlastning ,men desverre ble avlasteren syk.

Ha en fornøyelig dag på Mjøsa.

Marit -Tusenfryd sa...

Ja slik kan det gå med fotograferingen når det blåser, og det har det min santen gjort mye denne sommeren, Men du hadde jo fått mange fine bilder i vinden likevel;))

Ha en riktig god tur på bøljan blå!

Randi sa...

Herlige bilder....ja det skal ikke være enkelt å være fotograf..men moro er det:-)

Håper du koser deg på Mjøsa ikke i ein sprøkkin holk:-)

Nikoline sa...

Hei,hei!
No er eg forferdeleg nyskjerrig....
Hadde du på deg kvit strikka sommartopp,dongeribukse som var oppbretta,joggesko og ein grønn skulderbag i dag??? Og bar på ei vannflaske og jakke over armen?

Rosa sa...

Håpar de hadde ein fin og vindfri dag på Mjøsa idag! Vakre blomebilder, og så fine heading!

Gamleheksa sa...

Hei Anonym

Så morsomt det hadde vært om du kunne blitt med. Dette var synd. Kanskje vi kan finne på noe sammen senere.

Nikoline sa...

Goddagen:0)
Nei,eg var ikkje på båttur(desverre) men var på veg heim frå Odalen. Då me kom til Gjøvik såg me Skibladner kom inn og svinga nedom kaien.Uhorveleg masse folk som sto og skulle ombord,og DER... såg eg deg midt i folkemengden sjølv om eg aldri har sett deg eller sett bilde av deg.... Magefølelsen sa meg at DETTE er Gamleheksa,men ingenting stemde med mine "bilder" av deg. Likevel var eg nokså overbevist men ein kan jo ikkje gå bort til eit vilt fremmande menneske og spørja om ho er Gamleheksa...? Kunne vel risikert og blitt slått ned av vannflaska ho hadde i handa... MEN SÅ VAR DET ALTSÅ DEG!! (Søren pitle at eg ikkje spurde då!!)Brannmannen min syntes det såg ut for at det var ei einsleg dame på tur og ikkje ei som var på bloggtreff,så han hadde lite tru på at det var Gamleheksa)
Det har hendt før at eg har "kjent igjen" fremmande mennesker og har alltid hatt rett viser det seg i etterkant. Håpar de hadde ein flott tur,været kunne de i alle fall ikkje klaga på:0)

Hilde C. sa...

Så flotte bilder - jeg likte spesielt godt bildet av sukkertoppen/kløverblomsten :-)