lørdag 17. juli 2010

Hæljekos

 P7168474

 

 

 

P7168480

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Her var det blåklokkestemning!

Kos deg denne kvelden, her er det skikkelig varmt, nærmest hett;)

Klem fra meg;)

Marie sa...

Det finnes knapt noko finare blom enn blåklokker :)

God helg :)

monica sa...

Det er virkelig en opplevelse å gå inn på din blogg hver en gang! En unik og glad opplevelse! Vakre blåklokker - de er bare helt skjønn! Ha en super Lørdag!!!!

Marit -Tusenfryd sa...

Så nydelig bilde av blåklokkene. Det er sommerblomsten fra grøftekanten for meg. Helt fra jeg var liten av har blåklokker og vivendel vært sommerblomstene med store bokstaver:)

God helg! (det som er igjen av den iallefall)

Annepålandet sa...

Jeg prøvde å ta bilder av blåklokkene i min barndoms hage her forleden, men de ble slett ikke så fine som bildene dine... uansett, det er en nydelig blomst, tynn og skjør og sart, men den tåler likevel den røffe, norske sommeren. Men hvorfor har ingen laget en sang om blåknappen på det nederste bildet, tro?
Ha en fin søndag!

asbjørg sa...

Oi,så fint blåklokke bilde!Har vel festa 1000 bilder av blåklokke på brikken,men ingen så fine som ditt.Får aldri fram fargen,blir så blasse!

Bagatellar sa...

Måtte til å oppdatere meg ordentleg her inne igjen, om ikkje været er det beste så er det i alle fall eit godt tegn at ein har det for travlet til å sitte på nettet:-) Huska eg var på dans med New Jordal Swingers ein gong for leeeenge sida, den sommaren eg var 18:-)

Randi sa...

Nydelige blåklokke bilder:-)

Håper du koser deg glugg i sommernorge. Dere er vel av de heldige som har litt sommer ;-)

kos deg

62 modell sa...

Så utrolig vakre bilder:-))

En regnfylt hilsen fra Orkdal;o))

Hobbygåsa sa...

Lekre blåklokker, så nydelig farge! Nå skal ikke jeg late som jeg kan mye om krypdyr, men er det der en humlebille?? Har lest om den et sted og sett dårlige bilder, men det ligner fryktelig. Ja det er ikke for å brife altså, jeg kan likeså godt ta feil :-) Og New Jordal Swingers, det var gode gamle dager det - stor fan var jeg :-)