søndag 15. august 2010

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

I dag har je vøri litt rundt i bygda her je har lænde for tida og je lætt meg imponere og forundre ta Ola Normann. Det er itte måte på å henn folk bosætt seg. I dei bratteste bakker og grisgrente strøk. Mæ dårlige og smale væger. Tenkj å reise på arbe, skole og butikk på mange ta dei elendige og rasfarlige væga her i lændet.Je trur nok den som planlegg og styrer her i verden hadde ei meining mæ at akkurat je havne på flatbygda, høgderedd som je er. Riktignok er det mange som syns vi bor bratt tæll, i flatbygdmålestokk, men vi gjør jo itte dæ, egentlig.
Nei, æll respekt for ælle tålmodige sjeler som høld Bygde-Norge i gang. Det vart stusselig uten.

7 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du e no bare skjønn!

Stubbetufsa sa...

Du e no bare skjønn!

AnKa sa...

Flotte bilder:)
Ja man kan lure!:)
Ha ei flott uke:)

BirtH sa...

Det kan være kronglete og dårlig stelt med tre-felts vei, men hva skal vi med bygdene når det er så vakkert på landet? Fred og ro og fin natur, er det jeg trenger. Fint å komme til en storby en gang i blant for å nyte godt av større kulturtilbud. Ja, jeg må jo innrømme at jeg også kan savne bredere spekter at kurs, utdanning, musikk.... Men bystresset savner jeg ikke.
Ha en fredelig dag! :)

Tovepia sa...

Ja, det er utrolig hvor folk slo seg ned før i tida, og ære være de som holder stand i fjelheimen;)
Du er tydeligvis til fjells ennå, så kos deg og dra til deg fjell-lufta;)
Klem fra meg;)

Sidsel sa...

Takk for at du stakk innom meg:-) Nydelige bilder - bygdenorge vil vi ha

Marie sa...

Eg likar veldig godt å farte rundt og sjå meg om i bygdenorge og er som deg imponert over kor fok set seg til. Har hødeskrekk eg også, men eg ville heller budd høgt og fritt enn innst i ein fjord med høge fjell omkring. Stortrivst her ute ved kysten :) Det er her eg høyrer heime, men det er slettes ikkje værst hos deg heller :)