fredag 20. august 2010

Helt i tåkaItte nok mæ at det er litt tåkete i huggu av og tæll, nåja, mæste ta tida da, så heng tåka tett som graut rundt husa her. Det er nesten så en lyt ha GPS for å gå frå hus tæll hus. Når det kjæm meldinger om sammarsvær frå både Bergen og Trøndelag, så er det virkelig så en lurer på å en har å kjøra akkurat her. Vi fortjener vel strengt tatt itte detti vi som er her mæ gode forsetter om å ut å lea på øss. Dørstokken blir litt ekstra høg i slik vær. Men dæ får en vel bære prøve å glømme da og kåmmå seg ut mæ sol i sinn ;)

Ja, Hobbygåsa, je har lyst tæll å reise hematt etter makroobjektiv og stativ, men da trur je jammen je får ta mæ deg opp hit i såmmå slengen, så je har noen tæll å bæra utstyr opp og ner dei bratte bakka her ;)
Litt irriterende er det jo av og tæll å bære ha et lite kamera tæll rådighet, men det er kjækt å bære kunne putte det i jakkelomma. Dessuten blir det litt mere gåing og itte bære kryping i grøftekænten da.......

GOD FREDAG!!!!!!

10 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Oi...der var det tåkehav...men med sol i sinn skal du se dette blir en bra dag til tross for været:)
Riktig god helg, kos dæ:)
Klemmer:)

Hobbygåsa sa...

Ojsann, her har vi knallsol...
Tenkte bare jeg skulle nevne det...
Å nei du, jeg tror både dårlig bæreevne og tåkebelegg er like fremtredende her som hos deg, så noe hjelp får du ikke :-) Og husk dessuten at jeg er en gammel dame, mens du er bare ungdommen :-)Og jeg takker på forhånd - torsdag er den store dagen, starten på resten av mitt liv... Kos deg videre og god helg!!

Marie sa...

Trolsk og vakker stemning!

God helg :)

PS Håpar at skodda har letta nå :)

Strikkebesta sa...

Om ikkje anna så får ein i alle fall fine bilete når skodda kjem sigande på.... Eg kan ikkj noko for det, men eg synest at skodda gir trolsk og flott stemning, sjlv om eg også er glad når ho lettar:)
Må forresten takke for koseleg og flott pakke frå deg, no skal eg straks ta meg saman og lage et "gåver på vandring-innlegg på bloggen min, eg liksom ikkje heilt på nett igjen enno etter nesten fire veker på "bølgjan blå". Ønskjer deg ei flott helg - med høg himmel!

Tussi sa...

Der var det tett, gitt!
Sånn var det her for en uke siden, iskald nattetåke "tok" potetkålen, som nå står brun. Multa frøs også, så jeg rakk bare en tur på myra før det var gjort...
Høstlig, med andre ord!

Tovepia sa...

Hei på deg i tåkeheimen;)
Skjønner ikke hva du gjør der når du kunne vært på Costa del Trøndelag/midtNorge:D
Kos deg og ha ei flott helg...og ikke rot deg bort:D
Klem fra meg;)

oddi sa...

Her var "gjenkjenningsfaktoren" høy! Vanskelig å overse den tåka som ligger i knehøyde og farger hele verden grå. Håper den har letta nå. Ha en fortreffelig søndag.

Stubbetufsa sa...

Men det blir flotte bilder tatt i tåka!

mormonsen sa...

Et flott og trolsk og stemingsfullt bilde! Godt vær er skiftende vær!

Hobbygåsa sa...

Neida, ikke vær redd - jeg tar veien om hytte først :-)Må ha slike kuler så jeg kan se på de og drømme meg gjennom vinteren om ny hytte ved saltvann :-)