torsdag 12. august 2010

Lånte fjør og bratte bakker

Nå har Gamleheksa fløtt tæll fjells, på sætra for å gjøra seg feit hæll no i den dur. Ælle kjediser mæ respekt for seg sjøl er på rehab for å kurrere seg for de underligste uvaner. Je er på rehab je å, men itte akkurat for å bli kvitt vanar, kænskje hæller laga noen nye og gode.

Je sitt på en bergtopp 700 m.o.h og ser bære granskau. Men ellers er det bra og je går på 6 vikurs opphøld mæ godt mot, trur je ;)

I anledning turen min har Snuppa lånt bort yndlingsdataen sin. Je er itte helt fortrulig mæ den enda, je da :D Itte har je det vanlige bloggredigeringsprogrammet hæll, så det kænn hende det blir noen snodige innlegg framover, men dæ får bære stå si prøve, bære je får kommunisert litt mæ omverden. Foreløpig får je en gong itte tæll å laste opp bilder, men je finn sikkert ut ta dæ etterhårt. Så da får de klare dekk mæ tørrprat herifrå så lenge.

5 kommentarer:

oddi sa...

Kos deg til fjells. Datamaskinen og redigeringsprogrammet finner du sikkert ut av etterhvert. Så får vi andre, enn så lenge, greie oss med de nydelige bildene du allerede har valgt å dele.

Trollkåno sa...

Du finn nok ut av det, tenkjer eg........håpar du får riktig god nytte av opphaldet til fjells.
God helg!

Marit -Tusenfryd sa...

Tørrprat er greit det så lenge du har det bra:)
Jeg håper det blir et riktig godt og nyttig opphold for deg der oppe på berget.
Klem!

Jannickes Hjemmekos. sa...

Jaja, litt tørrprat går greit det og du finner nok ut av dette med bildelasting. Kos deg til fjells og ha en riktig god helg. Klem

Hobbygåsa sa...

Et livstegn er bra, da har jeg troen på at du klarer resten også :-) Kos deg - og god helg!