mandag 23. august 2010

Langsomt ble landet vårt eget

I går var je altså på Maihaugen på Lillehammer. For deg som itte kjinner tæll denni plassen, ta en titt på www.maihaugen.no

Maihaugen er et allsidig museum og fysste drypp kjæm nå.

Det er bittesmå smakebiter frå utstillinga LANGSOMT BLE LANDET VÅRT EGET. Je har noen bilder her, men dom yt itte utstillinga rettferdighet i det heletatt. Je måtte bruke blits, så mye ta stemningen i vandringa blir borte. Lys, lyd og luft får je itte fram her, itte knirk i brygga og ruglete brustein, men dæ er jo å viktige element i opplevelsen. Så je kænn bære kort og godt anbefale en tur innom for dom som har anledning.
Maihaugen er så mye mere enn detti, men dæ kjæm je tællbarsatt tæll. Akkurat nå er Blogger og je litt lei ta næn;) og skar Snuppa få att en data som itte er skamsli, så får je bære si: God tur gjennom mange tusen år mæ norsk historie. Frå istid tæll Berlinmurens fall, resten av historien må du lage selv.
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Tusen takk for titten.En måte å hvise istorikk.Fint.Ha en riktig fin Tirsdag.Klem fra Bodil.

Hobbygåsa sa...

Så det er der du har vært, så spennende! Gjør ingenting at du måtte bruke blits, bildene ble supre. Hehe, hvis du skal sitte på trappa HVER gang vi kommer vet jeg ikke helt om jeg forteller hvor hytta ligger - men vi er jo to priviligerte husfruer som sikkert klarer å reise på lang tur etterhvert også vi :-) Du - visste du at vi får Åhlens på CC?? Det visste ikke jeg, før jeg gikk forbi butikken i dag, og de hadde tatt ned allt gråpapiret de hadde hengt opp i vinduet... Åpner på torsdag-og wow-tror jeg må ta meg en tur jeg gitt :-) Skikkelig lekkert og fargerikt så det ut der inne!

Marit -Tusenfryd sa...

Så nå har du vært der ser jeg. Det er så mye fint å se på Maihaugen, både ute og inne. Man kan sikkert gå der i dagevis og likevel oppdage noe nytt hver gang.
Gleder meg til å se flere bilder hvis du har.