søndag 29. august 2010

Ute på prøve

Etter vel to vikur på berghylla sætte je kursen hemattover om frædan. Planen var bl.a. å ta bilder ta flomskader rundtomkring her, men dæ har slett itte vørti no ta. Nå var itte vi dei værst ramme hæll da, men det er itte langt etter værlause heimer er nå.

Men 50årsdag har je da feire, mæ brask og bram. Dom kjæm tett dessi begivenheta nå for tida, den 5. på tre vikur ;) Nå må je få understreke at det slett itte var min dag denni gongen hæll, dæ er leeeeenge tæll dæ;)

P8288945Her er gårsdagens akevittkake. Pynte litt lettvint for bakerdama hadde glømt å tenkje på finishen. Smaken var vistnok bra og da får det vara bra mæ dæ. Je går jo på avstressingskurs, så je kæn itte ta tongt på slik. Gjør ditt beste og det er godt nok lærte je her om dagen. det er vel sænt, men når det gjeld kakepynting så er je iallefall en enkel amatør.

Je må be om unnskyldning for at je er litt sløv og sein mæ å kommentere ått ændre der je sitt på fjellhylla. Je har itte fønni den riktige arbes-stillingen mæ lånt data og gammal skrivepult, evt stol. Da går det ut over rygg og nakke, derfor tæk je det pent og kjæm sterke tællbarsatt.

Nå er det snart mædda og så sætt je kursen nordover for nye vikur på fjellet. Det er lenge tæll je er utlært enda.

10 kommentarer:

sologbolig sa...

Bare kaka er god så er det godt nok. Avstressing er viktig. Vi kvinner har så lett for å få dårlig samvittighet for alt mulig, både det vi ikkje gjer og det vi har gjort og det vi skal gjera fordi vi ikkje har fått gjort det før ..... og det er stressande det! Uff, ikkje lett å få bukt med !! (Eg lure på om mannfolk er født uten dette genet !!??)
Ha fine dagar på fjellhylla ! Klem fra Sigfrid

Tovepia sa...

Kaka så god ut, faktisk er det kakene som ser heimbakt ut som er de beste.
Typisk oss damer og ha dårlig samvittighet for alt en ikke får gjort og alt en skulle ha gjort. Vi må lære oss å se på hva vi faktisk gjør, klappe oss selv på skuldra og si "bra jobba"!!
Nyt dagen med dype magepust og klem fra meg;)

Annepålandet sa...

Syns kaka ser god ut jeg! Og den høres god ut og! Håper du har en fin og avstressende helg ute på prøve! Og ha en fin uke også!

MajorogMeg sa...

Du er like flink til å pynte kaker som meg:)) Smaken er viktigst vet du:)
Når man gjør sitt beste er det kjempebra!! Men det du beskriver her er vel typisk damer? Når du er passe utlært kan du jo ta en runde med oss andre....
Ut på prøve, hehe:))
Ha en fin kveld, klem fra meg:)

Berit sa...

Kaka var helt sikkert god, og det er nå ikke alltid pyten smaker så godt...
Så du har vært ute på prøve, sikkert merkelig, det er da en ser hvor godt det er å komme hjem, når en har vært borte en stund. Men 4 uker til, jaja, det går nok bra det. Håper du får utbytte av oppholdet.
Turen vestover den kommer vel i høst??
Hå en fin uke på fjellet.
Klem

BirtH sa...

Det høres nyyydelig ut med akevittkake! Jeg må sjekke den oppskrifta (får søke på nettet).

I dag skal jeg ta det med ro, ikke noe stress. Hatt ei hektisk og lærerik seminarhelg, så nå skal jeg gå sakte og bare NYTE dagen. Tilstedeværelse!

Ha en god dag!

BirtH sa...

Takk! Du er en knupp! :D

Marit -Tusenfryd sa...

Det er det som er inni som teller vet du:)
Kaka smakte sikker fantastisk og gledet sikkert stort.
Gratulerer til hvem det nå enn var som rundet 50!
Det var vel godt å komme hjem en tur tenker jeg? Men nå skal du reise opp igjen og ikke tenke på alt som skulle eller burde vært gjort der hjemme. Det er NÅ du er på kurs og de der hjemme klarer seg sikkert bra.
Ikke tenk på kommentarene du skulle skrevet heller!!
Jeg har strevet mye med akkurat det, men nå øver jeg med på å ta det der med litt mere ro og i mitt tempo.
Håper det blir litt bedre vær der oppe på berghyllen etter hvert, så blir det litt lettere og litt mere lystbetont å gå seg noen turer.
Lykke til med de neste ukene,
klem!

Hobbygåsa sa...

Den smakte sikkert kjempegodt, og jeg syntes den er vakker jeg - litt minimalistisk på en måte :-) Helt riktig det kjære deg, det ser ut som om du lærer noe der oppe på berghylla! Godt du har oppført deg så pent at de slapp deg ut på prøve da, det betyr at det er håp :-) Kos deg med sola, denne uken skal det visst være godt høstvær har jeg hørt. Det betyr langhelg opp til beisekosten for oss regner jeg med...

karna sa...

Så koselig å høre fra, og fortsatt god servicetur ,-)