onsdag 18. august 2010

Pausefyll ;)

Nåja, fyll og fyll. Kænskje heller et langt gjesp;) Dagen går fort mæ både det eine og det ændre på programmet, itte minst MAT. Det er nok Bukkene Bruse som er tæll sæters for å gjøra seg feit. Ittno å klaga på i den retning, nei.
Men når je itte rækk ta aktuelle bilder, så har je itte arkivet mitt mæ meg. Dæ savner je bittelitt. Men pyttsann. Det må vel bli glippe i tåka og tur ut i terrenget seinere i dag.Litt strikking blir det jo innimellom, men je fækk bynt på et litt langdrygt prosjekt. Itte så stort, men så var det tålmodigheta da, hehe. Å strikke sjal og byne i nakken er greit for å få nok gån, men de siste omganga er liksom itte så motiverende. Dagens luksusproblem mæ ændre ord.

Forresten er je på go tur tæll å bli grundig bortskjemt her je sitt oppå fjelltoppen. Det svinser blide vaskedamer (åffer er det bære damer som vasker?????) rundt her og stusser og pusser, så je føler meg som ei dronning. Dæ er luksus dæ! Men slett ittno problem;)Nå er je snart klar tæll å ta imot dagens dose lærdom.

HA EN FIN DAG DU Å!!!!

10 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Høres herlig ut det med vaskedamer som svinser rundt - send dem hit når de er ferdige hos deg da :-) Jammen er det vakkert oppe i fjellheimen! Godt det bare er nedoverbakke når du skal hjem igjen - da kan du trille på de nye valkene hele veien :-)
Vi har hatt en langhelg på hytta og beiset. Kjempevær til både turgåing og beisekost, masse sol og endel skyer med andre ord.

Randi sa...

Jøsses så vakkert du har det rundt deg....men så nysgjerrig per som jeg er...så undrer jeg på hva i alledager du gjør der....jada...har INGENITNG med det...men jeg er nysgjerrig av natur..(går det an å si det) bruker det som unnskyldning jeg:-)
Vel samme hva du gjør...kos deg med strikking.

klem fra meg

Tovepia sa...

Nyt dronningtilværelsen din du, det høres ut som et herlig opplegg;)
Klem fra meg;)

MajorogMeg sa...

Er du på hytta og nyter livet? Med vaskedamer? Definitivt ikke hytta...men vakkert har du det rundt deg iallefall:))

Tenkte på deg når vi kjørte sørover på torsdag. Kanskje vi ikke var så langt unna dine trakter?

Ha gode dager, klem fra meg:)

Annepålandet sa...

Er visst en stund siden jeg har vært innom her, for jeg hadde ikke fått med meg at du er på "rehab" jeg. Det er jo vakkert i Øyer da! Vi har vært der noen ganger ifb alpin-kjøring, så det har vært på vinterstid, men jeg kjenner jo igjen fotomotivene. Ha det fint!

oddi sa...

Jeg kunne godt tenkt meg noen av dem som holder orden, vasker og rydder. Det er så rart med sommeren, alle er innom heimen og roter, men ingen (iallefall hos oss), prioriterer vasking og støvtørring. Uansett vær, det er jo sommer!

MajorogMeg sa...

Skjønte du ikke var på hytta ja:)

Vi tok Østerdalen, ville raskest mulig fram...
Lykke til:)

Marit -Tusenfryd sa...

Ja de vaskedamene du har svinsende rundt deg hver morgen er verd et blogginnlegg for seg seg selv. Jeg savner dem må du tro. De er både hyggelige, blide og flinke. Og så er det så utrolig godt å slippe å gjøre det selv, eller jeg burde vel heller sagt slippe å SE på at jeg burde gjort det selv:))
Bildene dine får meg til å minnes og nesten lengte litt også!
Og for ikke å snakke om at det er flott å se det hele i grønn innpakning:D)

Rosa sa...

Måtte scrolle litt no, og finne ut kva du gjorde på der oppi høgda med vaskedamer som svinsar rundt deg. Håpar du får godt utbytte av opphaldet!
(slike gamle skigardar er VAKRE!)

bodil sa...

Hei.Høres deilig ut.Kos deg masse.Deg fortjent.Nydelig bilde tenker på en sang når jeg ser den skigarden.Husker ikke navn på sangen.Ha en kjempe fin Torsdag.Klem fra Bodil.